Mam na imię Damian, jest to mój pierwszy post więc wypadało by się przywitać : cześć wszystkim
A teraz do rzeczy. Na co dzień śmigam autkiem osobowym i w sumie wraz z moja żona doszliśmy do wniosku, że czas na autko z napędem 4x4. Zanim poznałem moją żonę jeździłem Hondą CRX II gen. Później stwierdziłem, że może czas na coś większego bo wygodniejsze, bo bardziej pakowne i... zakupiłem MB w201. Wszystko ładnie pięknie ale... tak naprawdę potomstwa więc duże auto praktycznie zdało egzaminu a że rodzinne mam również na wsi - brak drogi asfaltowej - jazda staje się bardziej udręka niż przyjemnością. Więc do rzeczy - auto terenowe - nie za duże, z możliwością jazdy 4x4. co moglibyście mi polecić?
Czytałem o samuraju, o ferozie, rocky .... W sumie autem nie będę jeździł w ciężki teren. Ograniczę się do jazdy po stepach, polnej drodze, lesie i czasami jak popada deszcz to to błocie max 25cm głębokości.... No i zima.... jak widać za oknem - drogi są zasypane...
Mam nadzieje, że dzięki waszym poradom uda mi się sprecyzować konkretną markę i model autka i dokonam zakupu.
Pozdrawiam was serdecznie