Polonez - dodatkowe gniazdo od zapalniczki

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Polonez - dodatkowe gniazdo od zapalniczki

Post» 23 Maj 2010, 15:26

Witam chcialbym w moim poldku dorobic sobie dodatkowe gniazdo od zapalniczki w bagazniku. po zlozeniu siedzenia (tej szerszej czesci) nad kołem idzie wiącha kabli i nie wiem do których moglbym sie podlaczyc ;/ po wykluczeniu tych odpowiedzialnych za swiatla zostalo mi kilka kabli i nadal nie wiem do ktorego podlaczyc ;/ niektore kable "zmieniaja kolor" i nie chce rozgrzebywac wszystkich polaczen bo to zaizolowane jak nie wiem ;/ i prosilbym was byscie mogli mnie jakos nakierowac do ktorych kabli mam sie dorwac ;/ i chce by tam byl prąd cały czas a musi byc bo zawsze kiedy otwieram bagaznik swieci sie lampecka ;) pozdro
Ostatnio edytowany przez egemini, 23 Maj 2010, 21:46, edytowano w sumie 1 raz
egemini
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: się biorą dzieci?

Re: Polonez - dodatkowe gniazdo od zapalniczki

Post» 11 Cze 2010, 10:11

Chcąc założyć gniazdo zapaliczki do bagażnika, to musisz niestety pociągnąć nowe, osobne przewody do bagażnika. Możesz się podłączyć albo z oryginalnej zapalniczki, albo z radia albo z akumulatora, pamiętając w tym przypadku o bezpieczniku.
Te przewody, które lecą do bagażnika w wiązce są za cienkie i mogą się stopić pod obciążeniem. No i są one od świateł oraz wycieraczki.
Masz prawo zachować milczenie. A wszystko co napiszesz, może zostać zmoderowane
Awatar użytkownika
MotoAlbercik
Moderator
Moderator

Miejscowość: Tychy