Ostatnimi czasy zacząłem się zastanawiać nad zrobieniem prawka na motor. I teraz w związku z tym mam kilka pytań, bo na pewno ktoś z Was posiada takowe prawko

Przede wszystkim obawiam się trochę, bo po pierwsze nigdy nie miałem do czynienia z żadnym motorem, nigdy nie jeździłem na czymś takim, nawet na śmiesznym komarze, javie itp. A po drugie jestem ciekaw czy na kursie jestem w stanie nauczyć się wystarczająco wszystkiego żeby potem np. zasiąść sobie za jakąś hm... myślę, że na początek jakaś 250ccm moze 500(ale to chyba za dużo na początek)

Bo większość ludzi, przynajmniej moich znajomych, która robiła prawko kat. A to już jeździła właśnie wyżej wspominanymi komarami, skuterami itp, coś miała z tym wspólnego. Ja nawet nie mam karty motorowerowej. Druga sprawa, to jakie są teraz koszty takiego prawka, tzn. kurs + egzamin. Ogólnie to słyszałem, że dość łatwo jest zdać prawo jazdy kategorii A. Pewnie łatwiej niż na samochód

Chociaż dla mnie to pewnie będzie inna sprawa. No to czekam na Waszą pomoc
[ Dodano: Sro Maj 13, 2009 18:46 ]Nie wierzę, że na naszym forum nie ma żadnych motocyklistów... może jednak ktoś coś wie na ten temat

Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.