Problem z radiem Kenwood

Problem z radiem Kenwood

02 Cze 2009, 20:34

Witam.Posiadam radio Kenwood i 2 głośniki po 200W i 2 po 100W.Wszystko grało dobrze przez ponad rok i od niedawna głośniki 200W zaczęły grac ciszej od 100W,bass zrobił się słabszy.Jak każdy głośnik włącze osobno to dobrze gra ale jak razem to juz słabiej.Na poczatku myśłałem że po prostu cos wradiu się poprzestawiało i prubowałem ustawic, ale to nie może byc to bo jak piasałem osobno graja dobrze.więc mam takie pytanie: co mogło się stać. Aha zmacniacz jest 4x150W.
simson233
Nowicjusz
 
Posty: 7
Rejestracja: 02 Cze 2009, 20:14
Miejscowość: zielona góra

  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

    VERVA Street Racing - Top Gear Live / relacja VERVA Street Racing - Top Gear Live / relacja
    VERVA Street Racing wraz z polskim debiutem jednego z najpopularniejszych spektakli motoryzacyjnych na świecie Top Gear Live zelektryzowała niemal 60 tys. zgromadzonych na Stadionie Narodowym w Warszawie. Brytyjski show jeszcze ...
    [B] Abarth Grande Punto / Corsa D OPC / Clio III RS / Ibiza III Cupra [B] Abarth Grande Punto / Corsa D OPC / Clio III RS / Ibiza III Cupra
    Podstawowe kryteria zestawienia: - hot-hatch segmentu B - silnik benzynowy o mocy ok. 170KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2007 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Abarth Grande Punto 1,4 T-Jet - ...

  •  
    • Warto przeczytać
    • Audi Q3 z rozkładanym namiotem kampingowym
      Honda Civic pickup
      Audi RS6C5
      Nie zawsze się opalamy latem...