PhantomASA1 napisał(a):Scenic,automat?!Hmmm nie kupiłbym wolałbym Seata Altee zdecydowanie ze zwykłą skrzynią biegow,pamiętaj o tym,że taki silnik 2.0L(200KM) Seata pali tyle samo jak silnik 1.6 Scenica a ile mocniejszy?! notabene ten silnik 1.6 nie należy do polecanych,wylej sobie kubeł zimnej wody na głowę i ja tobie radzę teraz już nie sądż ,że kupisz go na 98%,pośpiech wskazany nie jest ,może gdyby nie był w automacie to jeszcze no ale wiesz automat z takim silniczkiem

No wiesz SEAT 200KM spalanie takie samo a wiesz o tym,że Seat to firma świetnych silników benzynowych ,zastanów się dobrze nawet gdybyś zarwał cała noc a potem spojrzał na Seata to warto!!!

nie głoś takiej herezji , sam sobie wylej kubeł zimnej wody na głowie , znajdź mi taka altee za te pieniądze .... o la boga 200 KM co to będzie co to będzie ....
w takie spalanie też nie mam zamiaru wierzyc
miałem renault w automacie ale bło to clio , ogólnie nie pchałby msię w automat , jeszcze w renault..
lepiej kup sobie normalnego scenica w dieslu , ile kasy masz na niego wyrzucić ?? za 33 k masz w dieslu , pół skórze, ze szklanym dachem , całym full wypasem i z 7 siedzeniami ,