Witam mam problem chcę wymienić radio z WV POLO III radio oryginalne i chcę podpiąć nowe.
Czytałem że potrzeba do tego specjalnych kluczy, a owych nie posiadam i nie chcę zamawiać na allegro.
Czy są jakieś inne sposoby by to zrobić?
Go Faster napisał(a):Witam mam problem chcę wymienić radio z WV POLO III radio oryginalne i chcę podpiąć nowe. Czytałem że potrzeba do tego specjalnych kluczy, a owych nie posiadam i nie chcę zamawiać na allegro. Czy są jakieś inne sposoby by to zrobić?
Oczywiscie Masz na poczcie
Odkodowanie radii samoch(ford serii V rownież)email:stanislawgoclon@o2.pl tel 509674475 GG 6005324
Go Faster napisał(a):Czy ja dobrze widze? to są nożyczki?
Dobrze ,dobrze ale pomysl calkiem calkiem To nawet z rosyjskiej strony -pokazane jak wyciagnac radio jak sie nie ma orginalnych kluczy Ja mam a ty jak nie chciales kupowac to prosze
Odkodowanie radii samoch(ford serii V rownież)email:stanislawgoclon@o2.pl tel 509674475 GG 6005324
Skorzystałem z innej opcji potrzeba było do tego dwóch osób i 2 śrubokrętów.
śrubokręty tam gdzie miały iść klucze trochę podważyć jedna osoba ciągnie od przodu a druga wypycha i wyszło jak ta lalala
Go Faster napisał(a):Skorzystałem z innej opcji potrzeba było do tego dwóch osób i 2 śrubokrętów. śrubokręty tam gdzie miały iść klucze trochę podważyć jedna osoba ciągnie od przodu a druga wypycha i wyszło jak ta lalala
Osobiscie wole jak jest to co ma byc kolego To półśrodki ktore tylko powoduja niszczenie radia No nic twoje radio twoja sprawa Pozdrawiam