Regeneracja wtryskiwacze-Gdańsk polecam

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Regeneracja wtryskiwacze-Gdańsk polecam

Post» 18 Cze 2011, 18:46

Witam serdecznie!!!
W ostatnim tygodniu miałem sporo kłopotu z moim autkiem,padły mi w moim mondeo wtryskiwacze,dusił się strasznie,a na koniec miałem problemy z odpalaniem. Dzwoniąc po różnych trójmiejskich firmach byłem załamany wydatkiem jaki sie szykował. Na szczęście natrafiłem na jednego pana który trudni się w Gdańsku tymi tematami. Koszt naprawy w porównaniu z innymi był bardzo mile zaskakujacy- za regeneracje kompletu wtryskiwaczy zapłaciłem 1600 zł. Robota wykonana solidnie, auto chodzi jak nowe :D
Gorąco polecam usługi tego pana i podaje namiary, gdyż wiem jak ciężko o dobrze wykonaną robotę w tej dziedzinie.Z tego co się dowiedziałem to regenerują praktycznie wszystkie rodzaje wtryskiwaczy i pomp:

pan Paweł 512 484 995 Gdańsk
bartczak
Nowicjusz
Nowicjusz

Auto: Mondeo 2.0 TDCi 130KM 2004

Re: Regeneracja wtryskiwacze-Gdańsk polecam

Post» 12 Lip 2011, 14:11

Dzieki "bartczak" za info, miałem problem z pompowtryskiwaczami w swoim passacie, zawiozłem do gościa do sprawdzenia, okazalo sie ze jeden lezy elktrycznie, ku mojej uciesze gosc mial regenerowany na regale i w ciagu jednego dnia autko mialem czynne. Zaplacilem 200 za sprawdzenie kompletu i 500 za regeneracje 1 szt. Samochod chodzi bez zarzutow polecam tego goscia-solidna firma. Jakby nie patrzec 800 zl w kieszeni, za nowy krzyczeli 1500 zl- masakra, aż strach pomyslec jak poleci komplet
Lobo33
Nowicjusz
Nowicjusz

Auto: VW Passat 2.0 TDI 140KM 2006r

Post» 16 Wrz 2011, 09:11

Dziękuje za polecenie!!!
Długo czekałem, żeby znaleźć konkretny warsztat regenerujący. Z czystym sumieniem mogę polecić usługi Pana Pawła, tak jak Panowie wyżej. Zrobiłem u Niego 3 auta, żony-A3 i dwa firmowe Sprintery, wszystkie chodzą bez zarzutów, szybka i fachowa obsługa to co lubie. POLECAM!!! wszystkim poruszającym się szwankującymi diesel'ami :D
P.S.
Warto wspomnieć gdzie się mieści, gdyż chłopaki podali tylko numer kontaktowy, a więc podaje adres: Gdańsk-Świbno ul Świbnieńska 114
Rothe
Nowicjusz
Nowicjusz

Auto: Audi A3 1.9Tdi

Post» 06 Paź 2011, 10:02

Dziękuje koledzy!!!
Skorzystałam za Waszą namową z usług pana Pawła i faktycznie jest dobrze :D
Samochód oczywiście chodzi poprawnie, ale zauważyłam że spalanie spadło mi o 2 literki, oprócz tego auto niebywale słucha się nogi :)
POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM JAK KOLEDZY WYŻEJ!!!
marlena36
Nowicjusz
Nowicjusz

Auto: Mercedes E220 CDI 2006

Re: Witam wszystkich serdecznie!

Post» 23 Lut 2012, 16:59

Odnajdująć ten post, nie ukrywam iż poczułem sie bardzo miło, za co serdecznie dziękuję wszystkim piszącym swoje opinie.
Będąc już na tym forum, chciałbym wszystkich zainteresowanych regeneracją podzespołów układu paliwowego diesel'a zachęcić do odwiedzenia naszej strony internetowej:

www.diesel-gdansk.pl

z poważaniem:
Szustkiewicz Paweł
DieselGd
Nowicjusz
Nowicjusz

Auto: hdi, cdi, jtd, dci, tdci itp.
Prawo jazdy od: 01 01 2001

Post» 25 Lut 2012, 23:53

takie info może się przydać
Awatar użytkownika
jędrekAS
Nowicjusz
Nowicjusz

Prawo jazdy od: 15 04 1999

Post» 04 Kwi 2012, 14:56

Postanowiłam podzielić się swoją opinią, ale widzę że nie jestem pierwsza :( Do Pana Pawla trafiłam za namową kolegi i jestem bardzo z tego zadowolona. Regenerowałam komplet wtryskiwaczy i nie mogę mieć zastrzeżeń. Wręcz przeciwnie przychylam się opiniom umieszczonym powyżej.
Podziękowania za wyrozumiałość :wink: i miłą obsługę dla Pana Pawła :)
77kamilka
Nowicjusz
Nowicjusz

Auto: Volvo S80 I 2.4TDI 130KM 2006r
Prawo jazdy od: 01 01 2001