Witam.
Na wstępie chciałbym się przedstawić. Nazywam się Przemysław Zych i jestem pomysłodawcą pewnego projektu, którego nazwy i szczegółów nie chciałbym na razie ujawniać (nie lubie zapeszać;-), a który - mam nadzieję - ruszy w ciągu kilku najbliższych tygodni.
W związku z tym chciałbym zadać Wam, forumowiczom jedno proste pytanie.
Czy zdecydowalibyście się umieścić na swoim aucie reklamę i jakiego rzędu wynagrodzenia oczekiwalibyście od reklamodawcy za wykorzystanie powierzchni swojego samochodu?
Chodzi mi o szczere odpowiedzi, w których zawierałby się również model auta oraz jego rok produkcji. Byłbym również wdzięczny gdybyście określili którą powierzchnię (boki/burty auta, maska, tylna szyba, cale auto) zdecydowalibyście się 'obrandować' wraz z wyceną jej wartości (przyjmijmy miesiąc za okres rozliczeniowy).
Post ten zamieściłem na trzech największych (wg google) forach motoryzacyjnych w celu dotarcia do większej grupy użytkowników.
Ewentualny odzew proszę kierować dowolnym kanałem komunikacji (e-mail, PM, ten temat).
Pozdrawiam serdecznie
PZ
ps. Umieściłem to ogłoszenie w dziale, który wydawał mi się najbardziej odpowiedni. Regulamin forum przestudiowałem i nie znalazłem punktu który mój post naruszałby, ale jeśli tak właśnie się stało chciałbym przeprosić grupę administrującą forum.