Witam, Zastanawiam się nad kupnem auta, renault laguna 1.8 benzyna z 2004 z bogatym wyposażeniem cena 15 tyś. Co możecie powiedzieć mi o tym aucie ? Warto ? Są awaryjne ? I czy w ogóle warto ? I czy potrafi dużo palić ? Bo jednak silnik jest spory.
Ostatnio edytowany przez pavel, 28 Wrz 2011, 21:42, edytowano w sumie 1 raz
Mój znajomy miał taką Lagune i był z niej zadowolony.Aby to auto dobrze działało musi być w 100% bezwypadkowe ponieważ ma ono bardzo duzo elektroniki w sobie i ciezko to naprawic.Wiele osób robi to najtańszym kosztem aby tylko auto sprzedać.Co do silnika to jest on całkiem zrywny a i łatwo o Lagune z bardzo dobrym wyposażeniem.Jeżeli jesteś pewien ze auto jest w idealnym stanie i elektronika nei siada to bierz bez obaw.
Z tego co rozmawiałem, to jest bezwypadkowy i zgadza się na sprawdzenie auta jeżeli chce, a czy elektronika w nim siada no to niestety ale pewności nie mam.
Jak to w firmach bywa auta są często upalane i męczone ale z drugiej strony zazwyczaj serwisuje sie je w ASO lub u jednego mechanika.Moim zdaniem weż go na stacje diagnostyczną i niech go sprawdzą dokładnie.