SEAT LEON 1.9 - PROSZE O POMOC

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

SEAT LEON 1.9 - PROSZE O POMOC

Post» 03 Wrz 2011, 21:34

WITAM PRZYMIERZAM SIE DO KUPNA SAMOCHODY SEAT LEON 1.9 ZNALAZLEM FAJNE AUTO ALE MAM PROSBE CYZ MOZECIE OCENIC CZY NIE JEST ZA TANIE ALBO SLYSZELISCIE COS O NIM. WIARZE SIE TO Z WYJAZDEM DO NIEMIEC PO SAMOCHOD TROCHE WCIEMNO WIEC WOLE SIE COS DOWIEDZIEC LADNIE WIADOMO ZE WYGLADA NA ZDJECIACH ALE NIECHCE SIE ROZCZAROWAC TYM BARDZIEJ ZE TO 1 ZAKUP MOJ W ZYCIU LINK DO AUTA WYRAZCIE SWOJE OPINIE Z GORY DZIEKI

http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... abNumber=2
mrybka24
Nowicjusz
Nowicjusz

Auto: seat

Re: SEAT LEON 1.9 - PROSZE O POMOC

Post» 05 Wrz 2011, 02:21

Ładnie wygląda na zdjęciach,bo jest mocno odpicowane na sprzedaż...Przekonuje mnie o tym wyplakowany silnik...Jest on czystszy niż nowy w fabryce.
Seat jak to Seat...Dosyć szybko zużywa się wnętrze auta. Poza tym mechanicznie to dobre auto.Tylko pamiętaj ,że w opisie tego auta już figuruje FDP (DPF) czyli filtr cząstek stałych i dwumasa.Mam nadzieję,że wiesz o co chodzi..?
Awatar użytkownika
artur73
Stały forumowicz
Stały forumowicz

Miejscowość: Poznań
Auto: Astra F kombi lpg A3 TDI 110KM
Prawo jazdy od: 02 10 1991

Re: SEAT LEON 1.9 - PROSZE O POMOC

Post» 05 Wrz 2011, 09:48

Nowego Leona z tym silnikiem można było kupić za niecałe 60tys. zł więc taka cena za 3 latka z przebiegiem prawie 100tys. km wcale nie jest jakaś super okazyjna, tym bardziej, że dojdą opłaty.
A za niewiele ponad 50tys. zł można mieć nowe 1.2 TSI.
Seaty warto rozważać jako nowe samochody, są niedrogie a poza tym jak to VAG'i szybko się zużywają.
Mój wujek ma takiego Leona, ładne auto, nie jest awaryjny,całkiem fajnie się prowadzi ale jakość wnętrza i spasowania jest tragiczna, podobnie było z Leonem II ojca kumpla.
Te samochody po 50tys. zł sprawiają wrażenie tak zmęczonych jakby miały 150tys. km za sobą.
Jasiek90
Stały forumowicz
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Auto: Mercedes-Benz C180
Prawo jazdy od: 01 01 2001