No fakt cena atrakcyjna, ale szkoda, że bez klimy. Widać, że sprzedawca nie ukrywa wad zewnętrznych auta(dużo zdjęć, pokazane jakieś zadrapania). Ciekawe jak silnik, jeżeli przebieg autentyczny, to warto go obejrzeć
Atrakcyjna cena?Ja bym powiedział że drogo chce i w dodatku auto jest jeszcze sprowadzone.W przebieg nie ma co wierzyć.Auto picowane na sprzedaż i to widać.Jeśli nie masz daleko to nie zaszkodzi obejrzeć.
Hmm, patrząc na ceny Leonów w Niemczech, gdzie roczniki z 2000r chodzą powyżej 4tys euro to 16.900zł jest bardzo niską ceną (zwłaszcza jeśli miałby być w takim cudnym stanie). Pisze że wszystkie opłaty uiszczone. Właśnie przez ta cenę autko jest podejrzane dla mnie. Niestety kawałek mam do niego i zastanawiam sie czy warto. Brak klimy tez trochę zniechęca.
Klima= większe spalanie ale wiem że kupując taki samochód patrzy się na wyposażenie,zresztą nie ma się co oszukiwać. Klima jest bardzo wygodne podczas tych kilku dni w roku. Obejrzeć można ale jak na wszystkie opłaty to cena wydaje mi się trochę niska.