noto musze was zdziwic przy w miare spokojnej jezdzie na 67litrach zrobilem 678km co daje 10.1l/100km:)))stasiowski121 napisał(a):Hej!
Silnik jest dość paliwożerny
Ale więcej jak 14-16 max przy ostrzejszej jeździe nie powinien brać jeśli wszystko z nim jest ok.

wiesz co to EKOdriving ???
BRIAN842 napisał:
Czym tu się chwalić ?
niechwale sie tylko bylem zdziwiony jak przeczytalem ze moze palic 16,pewnie z dziurawym bakiem

pytalem poniewaz kupilem to auto niedawno i nie przetestowalem go do konca a bylem ciekawy ile bedzie mi palic bo slyszalem wiele rozbieznych opini, dopoki niewypalilem calego baku paliwa no i wkoncu moglem tez napisac swoja opinie na temat spalania tych ze silnikow.eaxene napisał(a):Po pierwsze:
Jeżeli to:wiesz co to EKOdriving ???
było do mnie to wiem.
2.BRIAN842 napisał:
Czym tu się chwalić ?
niechwale sie tylko bylem zdziwiony jak przeczytalem ze moze palic 16,pewnie z dziurawym bakiem
To powiedz mi po co się spytałeś ile pali, skoro najzwyczajniej w świecie wiesz. Co innego pytanie: ile pali wam bo mi tyle i tyle.

no niewiem czemu tak sadziciestasiowski121 napisał(a):Ale co ty BRIAN porównujesz passata 2.0 w dieslu do tego potwora i w dodatku turbo v5.
A co do ecodrivingu w twoim wykonaniu tomekd84 to chyba z każdej górki luz wbijałeś.