Witam.chciałbym założyć u siebie w tico światła do jazdy dziennej.mniej więcej wiem już jak się je zakłada tzn.gdzie powinny być i co i jak ale jeśli ktoś wie wszystko o światłach do jazdy dziennej to proszę pisać,wszystko się przyda.chciałbym na sam początek o link do allegro jakie światła kupić i chodzi mi o to żeby miały potrzebne homologacje itp.dodam że na te światła im mniej wydam tym lepiej.Pozdrawiam.
Czytaj informacje na aledrogo czy dane almpy posiadają niezbędną homologację, przy montażu pamietaj, że oświetlenie do jazdy dziennej pownno się wyłączyć zaraz po włączeniu świateł pozycyjnych, tyle
dobra.a jaka homologacja musi być żeby była dobra do polskiego prawa?chodzi mi o to że każdy sprzedawca może powiedzieć że jest homologacja a jej np.nie będzie bo nawet nie wiem gdzie ją sprawdzić i czy nie będzie ona jakoś wymyślona żeby tylko sprzedać towar.a co jeśli będę miał dodatkowy włącznik do dziennych a jak będę chciał pozycyjne lub mijania/drogowe włączyć to wyłącze dzienne a włącze te które chce,może tak być?jeśli nie to dlaczego?
aha.dzięki za odpowiedz.a mogę jeszcze poprosić o link do ogłoszenia z światłami do jazdy dziennej które są w miarę dobre i wmiare tanie i które mają potrzebne homologacje?Dzięki z góry.