Jesteś na tym forum pierwszy raz?
Szukasz porady co kupić do wybranej przez Ciebie kwoty?
Użyj wyszukiwarki! Może znalazła się już odpowiedź na dręczące Ciebie pytanie, a Ty zaoszczędzisz swój czas! Dbaj o forum i forumowiczów, nie każdy chce setny raz czytać dywagacji na temat kupna auta np. do 10 tys zł!
1. Jeśli chcesz dowiedzieć się jaki samochód kupić - wystarczy uruchomić wyszukiwarkę i znaleźć odpowiedni temat.
2. Jeśli masz pytania odnośnie konkretnej marki i modelu - uruchom wyszukiwarkę.
3. Jeśli nic nie znajdziesz - dopiero zapytaj.
Chodzi o to żeby nie dublować tematów chcesz kupić auto np. do 10 tyś. to sprawdź czy nie ma czasem już takiego tematu, bo może być i odpowiedź na twoje nie zadane jeszcze pytanie znajduje się właśnie tam. Dlatego warto jest przejrzeć to co jest zanim się coś napisze.
No mnie też to zaczeło wkurzać, a tak wegłóg mnie to tak piszą osoby które nie są dorosłe tylko piszą żeby sie dowiedzieć albo żeby mieć posty, no bo jak ktoś kupuje samochód to nie pojega na ijnnych żeby za niego to zrobili tylko sam to robi.
Jak widać na takie pytanie nie da sie normalnie odpowiedzieć, więc zanim zapytacie na forum - ograniczcie się do kilku interesujących Was samochodów, bo za te pieniądze można kupić i Opla Corsę czy VW Polo - ale i Forda TRANSITA czy VW Caravelle, a auta te troszkę się różnią. Wy wiecie najlepiej do czego (poza jeżdżeniem) auto jest Wam potrzebne i mniej - więcej jakie.
Jesteś na tym forum pierwszy raz?
Szukasz porady co kupić do wybranej przez Ciebie kwoty?
Użyj wyszukiwarki! Może znalazła się już odpowiedź na dręczące Ciebie pytanie, a Ty zaoszczędzisz swój czas! Dbaj o forum i forumowiczów, nie każdy chce setny raz czytać dywagacji na temat kupna auta np. do 10 tys zł!
1. Jeśli chcesz dowiedzieć się jaki samochód kupić - wystarczy uruchomić wyszukiwarkę i znaleźć odpowiedni temat.
2. Jeśli masz pytania odnośnie konkretnej marki i modelu - uruchom wyszukiwarkę.
3. Jeśli nic nie znajdziesz - dopiero zapytaj.
ok generalnie to jestem ale ... co w wypadku kiedy Pan Kowalski szuka samochodu do powiedzmy 10k., ok na tym forum znajdzie odpowiedz na pytanie "samochód do 10k" ale jeśli to pytanie założył Pan Włodek roku 2008r to Pan Kowalski kiedy szuka samochodu za 10k w czasie teraźniejszym nie znajdzie tego czego szuka ponieważ jak nam wszystkim wiadomo ceny samochodów co orku spadają i na przykład w roku 2008 kupimy za 10k. mazdę 323 a np. w obecnym roku możemy liczyć na lepsze "fury" więc co w takim przypadku ?? pisać nowy temat ? wg. mnie TAK
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
ok generalnie to jestem ale ... co w wypadku kiedy Pan Kowalski szuka samochodu do powiedzmy 10k., ok na tym forum znajdzie odpowiedz na pytanie "samochód do 10k" ale jeśli to pytanie założył Pan Włodek roku 2008r to Pan Kowalski kiedy szuka samochodu za 10k w czasie teraźniejszym nie znajdzie tego czego szuka ponieważ jak nam wszystkim wiadomo ceny samochodów co orku spadają i na przykład w roku 2008 kupimy za 10k. mazdę 323 a np. w obecnym roku możemy liczyć na lepsze "fury" więc co w takim przypadku ?? pisać nowy temat ? wg. mnie TAK
Ha właśnie mnie ktoś ubiegł z tym pytaniem bo ceny się szybko zmieniają więc co wtedy.
Auto: Ford Fiesta 1,8D
Moc: 60KM
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 18:21
proponuje wyrobic sobie najpierw opinie a potem pytac. w sieci jest pelno serwisow tematycznych - testy, porownania np. bezwypadkowe.pl, autocentrum.pl, sprowadzanieaut.pl
Moja rada: jeśli chcesz kupić auto w internecie to otomoto.pl a jeśli z gazety to polskagielda to są liderzy w swoich branżach. Jak już znajdziesz to wtedy pytaj czy danego modelu nie prześladują kosztowne choroby