Transmiter mp3

Moderator: fs.tuning
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

transmiter mp3

Post» 24 Lut 2010, 22:46

witam
zastanawiam się nad kupnem transmitera mp3. jak to z nimi jest? opłaca się wydać te parę groszy czy raczej szkoda zachodu? no i przedewszystkim jaka jest jakość muzyki? proszę o opinie no i może polecicie jakiś.
z góry dzieki
scrolll
Aktywny
Aktywny

Miejscowość: podkarpacie

Re: transmiter mp3

Post» 01 Mar 2010, 09:13

Ja powiem szczerze też jakiś czas temu rozważyłem taki zakupem i zdecydowałem się na zakup takiego fajnego urządzonka o nazwie VEDIA A-10, łączy ono zalety odtwarzacza MP3 i transmitera. Co do jakości to jak dla mnie nie jest zauważana strata jakości odtwarzanych piosenek (może dla jakiegoś audiofila to będzie zauważalne). Te urządzonko co napisałem posiada też SRS WOW HD - Specjalny sterownik dźwięku, umożliwiający zaawansowaną modyfikację głosów. Program można porównać do rozbudowanego equalizera. Posiada kilka gotowych ustawień, dzięki którym muzyka staje się jeszcze lepsza.
Awatar użytkownika
Michał
Moderator
Moderator

Zdjęcia: 7
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki

Re: Transmiter mp3

Post» 01 Mar 2010, 09:25

jak dla mnie to jakość muzyki była taka sama jak z innych stacji radiowych. Ważne są też ustawienia w urządzeniu odtwarzającym. Bardzo proste rozwiązanie, gdy jest zamontowany fabryczny radioodtwarzacz. Ceny są na tyle przystępne, że warto spróbować. Ja zrezygnowałem z transmitera, gdyż trzeba było pilnować baterii, na szczęście u mnie była możliwość zamontowania normalnego radioodtwarzacza w miejsce fabrycznego.
Amerykański Duch z Roadrunners
karlone
Stały forumowicz
Stały forumowicz

Miejscowość: Śląsk

Re: transmiter mp3

Post» 11 Mar 2010, 16:15

ja własnie mam oryginalne radio ze sterowaniem w kierownicy. wymiana jego spowoduje ze bede musiał kupić dodatkowo ramkę i nie bedzie to ładnie wyglądało oraz sterowania w kierownicy nie bede miał. ostatnio miałem okazje podłączyć u siebie transmiter i jakość dzwieku była taka sama jak z radia. transmiter ten był taki http://www.allegro.pl/item920604604_tra ... _og8b.html. ja myslałem o takim http://www.allegro.pl/item921716205_tra ... pilot.html. warto?
scrolll
Aktywny
Aktywny

Miejscowość: podkarpacie