Legion1349
po pierwsze - na początku napisałeś :
Legion1349 napisał(a):wydaje mi się że 2 lub 2,
po drugie - kolega zwrócił Ci uwagę:
sbb napisał(a):Legion1349 napisał/a:
wydaje mi się że 2 lub 2,
zdecyduj się
po trzecie - napisałem dokładnie że są dwa styczniki pod tapicerką a ty piszesz że nie wiesz ile jest styczników bo nie grzebałeś
po czwarte - wiem że forum jest dla wszystkich I WYPOWIEDZI typu ile jest styczników i gdzie są są spoko ale ale odpowiedzi że nie wiem bo nie grzebałem są bez sensu z dwóch powodów. SKORO NAPISAŁEM WCZEŚNIEJ ILE JEST I GDZIE DOKŁADNIE TO PO JAKIEGO CH.. PISAĆ ŻE SIĘ NIE WIE. JAK KAŻDY BY CHCIAŁ PISAĆ ŻE NIE WIE BO NIE ROZBIERAŁ TO BYŁ BY NIEZŁY BIGOS. JESTEŚ POMOCNY I MASZ ZAPEWNE OGROMNĄ WIEDZĘ NA TEN TEMAT ALE NIE WSZYSTKIE PYTANIA SĄ KIEROWANE DO CIEBIE.
po piąte piszesz
Legion1349 napisał(a):Uważasz że jak masz problem z drzwiami to od razu wszyscy mają rozbierać swoje żeby Ci sprawdzić ile styczników jest? Samemu nie łaska? Wiem że jak się ma dwie lewe rączki to najlepiej by było jak by ktoś opisał wszystko krok po kroku w punktach i ze zdjęciami dla jaśnie panicza. Przykro mi ale tak nie jest, każdy stara się pomóc na tyle ile może i na tyle ile posiada wiedzy. A dyskusja jest odnośnie tematu, to czy sobie to zrobiłeś czy nie ma żadnego wpływu na to czy dyskusja trwa dalej czy nie. Nie jesteś sam z problemami na tym forum i dalsze spostrzeżenia odnośnie tematu mogą się przydać INNYM UŻYTKOWNIKOM.
A PRZECZYTAJ SOBIE MÓJ TEKST Z "Sob Mar 27, 2010 21:36" ZNAJDUJĄCY SIĘ NA TEJ STRONIE I TAM BĘDZIESZ MIAŁ WYJAŚNIONE WSZYSTKO CZYLI:
NIE UWAŻAM ŻE WSZYSCY MAJĄ ROZBIERAĆ DRZWI TYLKO MOŻE TO KTOŚ JUŻ ROBIŁ I MOŻE OPISAĆ A JAK JA ROZEBRAŁEM TO OPISAŁEM ALE CHYBA NIE CHCE CI SIĘ PRZECZYTAĆ
NIE MAM 2 LEWYCH RĄCZEK BO ROZEBRAŁEM TO SAM.
A CO DO DYSKUSJI TO PO CO ZADAWAĆ PYTANIA JEŚLI JEST NAPISANA ODPOWIEDŹ
I NIE JESTEM JAŚNIE PANICZEM A CO DO OPISU SAM OPISAŁEM DLA INNYCH UŻYTKOWNIKÓW JAK TO ZROBIĆ I NAPISAŁEM "Ps. żałuję tylko że nie miałem aparatu to zamieścił bym kilka fot jak do tego się dostać i gdzie znajdują się spinki." WIĘC MOŻE ZACZNIJ CZYTAĆ WSZYSTKO ZE ZROZUMIENIEM ALBO NIE OBRAŻAJ LUDZI
[ Dodano: Czw Kwi 01, 2010 17:42 ]
WIELKIE DZIĘKI friluś1