UWAGA na autozniemiec.otomoto.pl Jodłowno kolbudy

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

UWAGA na autozniemiec.otomoto.pl Jodłowno kolbudy

Post» 22 Lip 2011, 11:35

Koleś sprzedaje zalane auta, może faktycznie nie bite ale na pewno zalane, przynajmniej część z nich! Na placu stoi dużo bardzo fajnych samochodów, młode roczniki, niskie przebiegi, wcale bym się nie zdziwiła jeżeli są przekręcone. Wszystkie w idealnym stanie, wyczyszczone, wypolerowane. Koleś deklaruje, że można jechać na serwis (pewnie przekupił najbliższe), że ma czujnik lakieru, który udostępnia. Chciałam kupić auto forda mondeo 2007 r, na pierwszy rzut oka bez zarzutu! Zaczęłam przyglądać się szczegółom, zardzewiała zapalniczka, zardzewiałe elementy w silniku, porozklejane niektóre elementy. Niby nic takiego, ale moje obawy potwierdził kolega, który jest w tej dziedzinie specjalistą i serwisant z Forda, że takie elementy nie mają prawa być zardzewiałe w takich rocznikach. Sprzedawca na każdy zarzut miał gotową odpowiedź, A bo długo stało, a bo Niemcy ciągają dlatego rozklejone, a bo nie używana zapalniczka to zardzewiała. Dziwne, bo jak przyjechałam drugi raz z kolegą to zapalniczka już była wyczyszczona. Widocznie wcześniej przeoczył taki drobny szczegół. Za pierwszym razem zarzekał się, że absolutnie auto z rejonów gdzie powodzi nie było, za drugim razem jak powiedziałam, że auto zalane na 100% to już nawet nie próbował się bronić, tylko puścił buraka. Także nie polecam!
megoln
Nowicjusz
Nowicjusz

Auto: ford