Uwaga na oszusta beni s.

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Uwaga na oszusta beni s.

Post» 01 Lip 2008, 12:49

sluchajcie jest jeden gosciu co sprzedaje samochody prawie jak nowki a ceny ma kuszace on pise ze samochod jest brata ktory zginal na motorze w monachium oczywiscie jest tylko kontakt meilowy n a on sie zajmuje tym samochodem po bracie ale mieszka we wloszech i samochod mozna zobaczyc tylko w mediolanie oczywiscie wysyla zdjecia samochodu jak nowka . Po drugim e mailu juz tylko zeby sie spotkac to musisz wplacic zaliczke przez wester union sluchajcie taka sciema a zobaczcie jakie auta ma skoda octavia kombi 1.9 tdi za 2990 eurohttp://picasaweb.google.com/AdTh6Wa ... hqB5ImZP78 albo vw passat var.1.9 tdi comfort za 3990 euro albo bmw M5 navi,parkipilot,xenon za 5999 eurohttp://picasaweb.google.com/AdTh6Wa ... R-982eWMA4
gerharghans
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 01 Lip 2008, 12:14

Re: Uwaga na oszusta beni s.

Post» 07 Lip 2008, 20:50

kazdy orze jak moze, ale ta wpłata to rzeczywiscie dziwna sprawa
Awatar użytkownika
maxior
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 50
Rejestracja: 26 Mar 2008, 20:23
Miejscowość: poznań

Re: Uwaga na oszusta beni s.

Post» 04 Gru 2008, 17:16

Biedny człowiek....Ile on tych braci stracił??????
laguna_144
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 5
Rejestracja: 04 Gru 2008, 16:02

 
  • Podobne tematy

Oszuści motoryzacyjni - TAK czy NIE?