Nuniez napisał(a):To mój pierwszy post. Musiałem się zarejestrować bo jak czytam jak takie cymbały "samuraj0" albu "aguares" piszą, że to grzech szukać okazji, to mnie krew zalewa. Panowie po pierwsze to każdy obywatel ma prawo do szukania okazji i nic wam do tego. Po drugie nie jest to przestępstwem, natomiast oszustwo to juz poważne wykroczenie i ktoś powinien się tym zająć a wy jeszcze ich popieracie. Po trzecie to nie wiem czy zrozumieliście tytuł tego wątka więc przeczytajcie jeszcze raz. Ludzie stracili swoje pieniądze i próbują ostrzec innych a wy w tym przeszkadzacie więc co można o was pomyśleć...?
P. S.
Do admina: nie śpij!
cymbal to twoj ojciec juz napisalem ze jak sie szuka okazji to pozniej sie placze tu na forum grzechem nie jest szukac okazji tylko ze grzechem jest miec pusty leb i chciec kupic auto warte 50 tys za 20 i spodziewac sie ze bedzie wszystko ok
wiec kolego ja pisze tak dletego zeby uzmyslowic ludziom ze NIE MA TAKICH OKAZJI bo sw mikolaj nie istnieje a jak twierdzisz inaczej to wspolczuje ci bo pewno niedlugo trafisz tu z placzem ze cie oszukali
a moze nasze posty poprostu psuja ci interes bo nastepny sie zastanowi ze moze jednak mamy racje ????? i nie naciagniesz kolejnego naiwnego szukajacego okazji ??