Uwaga oszust!!!

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Uwaga oszust!!!

Post» 24 Sty 2012, 21:07

Uwaga!!!
Właściciel komisu Auto-Handel T.Kobyliński w Krzywiźnie koło Kluczborga to oszust. Zdjęcia samochodów i opisy w internecie nie zgadzają się ze stanem faktycznym. W rozmowie telefoniczne kłamie, że stan samochodu jest bardzo dobry i opis na ogłoszeniu zamieszczonym w internecie jest 100% prawdziwy. Po przyjechaniu do komisu auto okazało się kompletną ruiną i nie miało 170 tys. km przebiegu tylko 250 tys. km. Sprawdziłem również inne samochody i też opis z internetu się nie zgadzał ze stanem auta. Ostrzegam przed nim, ponieważ naciąga na koszty!!! :!: :!: :!:
matifr
Nowicjusz
Nowicjusz

Prawo jazdy od: 01 01 2001

Re: Uwaga oszust!!!

Post» 25 Sty 2012, 19:10

Nie zgadzam się z tą opinią kupiłem tam już 2 samochody z których jestem bardzo zadowolony. Sprzedawca kompetentny - jak najbardziej godny polecenia.
abc123ABC
Nowicjusz
Nowicjusz

Post» 25 Sty 2012, 19:44

To dziwne bo wydaje mi się że to nie komis tylko złomowisko. Samochód miał być w stanie bardzo dobrym a tylnia klapa była w rdzy i w środku był bardzo zniszczony tapicerka sała poplamiona , klamki wytarte aż nie przyjemnie by było do takiego samochodu wsiąść
matifr
Nowicjusz
Nowicjusz

RE: Uwaga oszust !!!

Post» 26 Sty 2012, 01:36

Zastanawia mnie, w jakim celu ludzie wypisują takie bzdury ?! Właściciela komisu, o którym mowa znam od wielu lat i po raz pierwszy zdarzyło mi się znaleźć w internecie złą opinię na jego temat !!
Nie rozumiem, co kieruje osobami wypisującymi tego typu bzdety ? W branży samohodowej, jest podobnie jak w każdej innej. Jeżeli chcemy na zakup czegoś przeznaczyć jak najmniejszą sumę pieniędzy - to nie spodziewajmy się nie wiadomo czego. Każdy ma inne wymagania. Jednym coś podoba się bardziej, innym zaś mniej - i z tym nie należy polemizować, gdyż każdy oczekuje czegoś innego.
daga83
Nowicjusz
Nowicjusz

Auto: passat b6
Prawo jazdy od: 27 05 2002

Post» 26 Sty 2012, 18:40

Ha ha ha konta założone wczoraj i maja po 1 poście pewnie przez pana T.Kobylińskiego nie wierzcie w te brednie które wypisują
matifr
Nowicjusz
Nowicjusz

Post» 19 Kwi 2012, 15:13

JAK CZYTAM O OSZUSTACH TO NASUWA MI SIĘ JEDNO - JAK NAZWAĆ OSOBĘ KTÓRA NIE MA ODWAGI IŚĆ Z PROBLEMEM DO WŁAŚCIWEJ INSTYTUCJI KTÓRA JEST DO TEGO POWOŁANA??? WSZYSTKIE TE WPISY NP: UWAGA BANK.... TO OSZUŚCI, ALBO TEN SPRZEDAWCA ......TO OSZUST NADAJĄ SIĘ DO PROKURATORA. JEŻELI CHCESZ ŻEBY KTOŚ BYŁ UCZCIWY TO WEŹ SIĘ NAJPIERW ZA SWOJĄ UCZCIWOŚĆ. :) A JEŚLI CHODZI O KOMISY TO PAMIĘTAJ ŻE ONI HANDLUJĄ STAROCIAMI I WSZYSTKO JEST MOŻLIWE BO JEDEN KLIENT MÓWI TO AUTO JEST PIĘKNE I PASUJE DO CENY A DRUGI WYŻYWA SIĘ NA FORACH BO JEST POPROSTU NIEUDACZNIKIEM KTÓREGO NIE JEST STAĆ NA ZAKUP NOWEGO POJAZDU I WYMAGA ZA 10 % WARTOŚCI SUPER AUTKO O 10 LETNIM STAŻU. ŻYCZĘ POWODZENIA W ZAKUPACH A W TYM KOMISIE KUPIŁEM AUTO I TAK JAK ROZGLĄDNĄŁEM SIĘ PO OPISACH NA WYWIESZKACH TO NIE BYŁO NA ANI JEDNYM WPISU ODBIEGAJĄCEGO OD PRAWDY. UWAŻAM ŻE KTOŚ KTO DOKONUJE ZŁOŚLIWYCH WPISÓW NAWET JEŚLI TO JEST PRAWDA POWINIEN BYĆ ŚCIGANY Z URZĘDU BO TAK STANOWI POLSKIE PRAWO.
AUTKO2
Nowicjusz
Nowicjusz

Auto: VW SHARAN