ens napisał(a):Nie sterotypy, rozglądałem się za volvo jakiś czas temu i jak sprawdziłem ceny części to odpuściłem. Choć fakt patrzyłem na S60/S80.
to roznica i to spora. ale gratuluje rozsiewania glupot
JiGsaw napisał(a):S60 jest natomiast oparte na Mondeo. Ogólnie do Forda części są stosunkowo drogie, jak na auto klasy budżetowej, więc będzie to miało też swoje odzwierciedlenie w Volvo, które jest z kolei niebudżetową wersją Forda. Podobnie jak Audi i Skoda, czasem to są dosłownie te same części, ale ze znaczkiem Audi kosztują znacznie więcej jak ze Skoda.
nie no ręce opadaja...
PANIE EKSPERT! Udwodnij mi ze s60 ma plye podlogowa z mondeo

pokaz ile ma wpsolnych silnikow(2,4 benz, 2,4D? nie wiem)

oparte na mondeo? nie no naprawde, nie po raz pierwszy sie kompromitujesz niewiedza tylko po to by oczernic inna marke

No a co do czesci, poza tym ze bmw ma najtansze i nie trzeba ich wgl zmieniac, wiesz tez zapewne jako ekspert ze jak tarcze ze znaczkiem skody pasuja do audi i je zamontujesz w audi to bedzie OK. Podobnie bedzie przy Ford/Volvo. mozesz np czesci zawieszenia z foki 2 montowac w s40/v50. wiec nie no, ja moge juz nic nie pisac na tym forum, a Ty szerz dalej niesprawdzone i wyssane z palca steretotypy na temat innych marek niz BMW. Co kto woli. Najwyzej kazdy bedzie jezdzic bawara
VOLVO S60 oparte jest na skroconej plycie S80
Pozdrawiam,
Ignorant