Takie informacje znajdziesz na allegro, otomoto.
Co z tego że ja ci powiem że dobrego VW można już mieć za 20-22 tyś zł, a Audi za 23-25 tyś zł jak możesz znaleźć w b.dobrym stanie za mniejsze pieniądze, albo za większe pieniądze, ale rzęcha jakich wiele.
Radze jechac z kims kto sie dobrze zna obejrzec tego passata za 13k, wtedy zobaczysz ile % dobrego samochodu jest w tym passacie, powiem tylko, ze niewiele.
Jak dla mnie kolega bykuu przesadza. Za 15tys mozesz kupic juz bardzo przyzwoite Audi. Sam kupilem za 14 plus opłaty i jakos nic a nic sie nie chrzani, wszystko gra jak nalezy. Passaty generalnie sa tansze aczkolwiek z tych dwoch gdybym ponownie mial wybierac- bo juz mialem tez taki dylemat- to wybralbym znow audi. Passat to trzeszczace plastiki i kiepska estetyka wykonania. Wlaczanie swiatel od lat takie samo- przelacznik jak w piwnicy .
Pozdrawiam,
PS. Chetnie sprzedam swoja A4 za 15 tys- i tu pewnie powiecie ze dlatego zachwalam tak Audi. Otoz nie- ja akurat sprzedac chce poniewaz po prostu szukam auta z wyzszej poleczki
Tekst powyzej ma charakter informacyjny. Nie chce robic z tematu ogloszenia.
no i jak sie jezdzi? wslyszalem ze wszyscy mówią teraz ze audi są dla dresiarzy, wieśniaków itp bez obrazy
ale przedtem jak wszyscy kupowali vw to teraz kupują audi i głównie a4
bez obrazy, nie chce nikogo obrazic ale niewiem czy to auto nie jest przereklamowane
ja tym autem tylko pare dni jezdzilem, pozniej sprzedałem je z zyskiem
ale jezdziło sie extra, w srodku cichutko, bardzo wysoki komfort
materialy wykonczenia wysokiej jakosci, auto 12 letnie i zero trzeszczenia czegokolwiek
moze to auto nie jest przereklamowane o ile jest teraz na nie "moda"