Forum Motoryzacyjne, Forum Samochodowe, Auto Forum

Album | Reklama | Regulamin | FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy |  Rejestracja |  Zaloguj 

VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???

Poprzedni temat «» Następny temat
VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???
Autor Wiadomość
boss.007
Nowicjusz

Wysłany: Sob Lip 26, 2008 15:50   VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???  

mam do wyboru sharana i espace jako autko rodzinne ja jestem za espace naprawde świetnie wygląda jest przestronne i nie takie openkane jak vw...
a wy co poradzicie???czekam na konkretne podpowiedzi...DZIĘX.

polak31
Nowicjusz

Wysłany: Nie Lip 27, 2008 19:11   Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???  

espace ale za te same pieniądze mozesz kupic renault scenic bardzo wygodne

boss.007
Nowicjusz

Wysłany: Nie Lip 27, 2008 19:28   Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???  

a co jeśli chodzi o marke czy też ten model-nie sypie się to?

polak31
Nowicjusz

Wysłany: Wto Lip 29, 2008 16:49   Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???  

pytanie do mnie czy do kolegi wyżej ? Jeśli do mnie to Scenic sie nigdy nie sypie zadko kiedy sie psuje wygodne rodzinne auto na róznego typu podróze nie czuc nawet wysokiej prędkosci

boss.007
Nowicjusz

Wysłany: Wto Lip 29, 2008 18:04   Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???  

pytanie do mnie czy do kolegi wyżej ?
chodziło mi raczej czy ESPACE się nie sypią? :wink:

polak31
Nowicjusz

Wysłany: Sro Lip 30, 2008 14:28   Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???  

Espace z tego co wiem kumpel ma i strasznie nazeka

Architek
Aktywny

Wysłany: Sro Lip 30, 2008 19:13   Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???  

Jeśli to i zarazem na pewno bezpieczne,a z tego co wiem Renault ma najwięcej "gwiazdek" w testach bezpieczeństwa.

Smerda_Jajeczny
Aktywny

Auto: Cari 1.8 GDI
Moc: 125KM
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 08:45   Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???  

Architek napisał/a:
z tego co wiem Renault ma najwięcej "gwiazdek" w testach bezpieczeństwa.

Jak pisze w najnowszym Motorze Krzysztof Burmajster (we wstępniaku) - gwiazdki gwiazdkom nie równe :wink:

Rodri94
Stały forumowicz

Wysłany: Czw Lip 31, 2008 21:06   Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???  

Może Seat Alhambra? Wygodne, rodzinne auto. Można trafić diesla + skrzynia 6 - Bardzo fajnie się tym jeździ.

polak31
Nowicjusz

Wysłany: Pią Sie 01, 2008 17:05   Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???  

gwiazdek dużo ma ale czesci są drogie bo francuskie

polak31
Nowicjusz

Wysłany: Nie Sie 03, 2008 10:08   Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???  

jezeli masz wybrac między tymi dwoma to stanowczo ESPACE chociaz proponuje Scenica ':D

boss.007
Nowicjusz

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 12:51   Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???  

:o Hej,dzięki za interesacje tym postem teraz już coś wiem a jak jest z dieslem w espace?jest ok czy są jakieś przeciwwskazania?dzięki za odpowiedzi!

polak31
Nowicjusz

Wysłany: Pią Sie 08, 2008 16:52   Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???  

Diesel jest OKEY ;)

astro007
Zaawansowany

Wysłany: Sob Sie 09, 2008 15:20   Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???  

Sharan zdecydowanie chociaż wolałbym Alhambre .

stasiowski121
Gość
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 11:56   Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???  

Dokladnie. Sharan to dobry i niezawodny samochod a alhambra to sharan ze znaczkiem vw. espace nie polecam, jak zle trafisz to potrafi tyle spalic ze ci sie w glowie nie miesci. a ceny czesci tez drogie sa.
Pozdro.