Wysłany: Sob Lip 26, 2008 15:50 VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???
mam do wyboru sharana i espace jako autko rodzinne ja jestem za espace naprawde świetnie wygląda jest przestronne i nie takie openkane jak vw...
a wy co poradzicie???czekam na konkretne podpowiedzi...DZIĘX.
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 16:49 Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???
pytanie do mnie czy do kolegi wyżej ? Jeśli do mnie to Scenic sie nigdy nie sypie zadko kiedy sie psuje wygodne rodzinne auto na róznego typu podróze nie czuc nawet wysokiej prędkosci
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 15:20 Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???
Sharan zdecydowanie chociaż wolałbym Alhambre .
stasiowski121 Gość
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 11:56 Re: VW SHARAN CZY RENAULT ESPACE T-DIESLE CO MYŚLICIE???
Dokladnie. Sharan to dobry i niezawodny samochod a alhambra to sharan ze znaczkiem vw. espace nie polecam, jak zle trafisz to potrafi tyle spalic ze ci sie w glowie nie miesci. a ceny czesci tez drogie sa.
Pozdro.