W koncu dobry sklep www motoryzacyjny !

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

w koncu dobry sklep www motoryzacyjny !

Post» 30 Lip 2010, 21:34

Witam,
Dlugo poszukiwalam na necie sprawnego sklepu www. Przyznam ze łatwo nei bylo... Jak juz ceny fajne, to nagle braki towaru, dlugie oczekiwanie na przesylke itp... Istny koszmar... Przynaje, ze czasu nei mam zbyt wiele aby biegac za filterkami i olejem do swojego samochodu, ale musze o niego dbac wiec jak przychodzi czas wymiany olejów szukam w Internecie...
No i w koncu BINGO! Udalo sie! Zamowienie zlozylam w poniedzialek po pracy, a do srody paczka byla u mnie! niewiarygodne! Zero problemow! Towar oryginalny, paragon w paczce, mail z informacja o wysylce dostalam juz we wtorek! We srode kurier zapukal do domu i otrzymalalm co zamawialam!
olejesamochodowe.com.pl moge polecic !
ja wroce tam za kolejne 10tys km :)
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez crazy_me, 01 Sie 2010, 21:11, edytowano w sumie 1 raz
crazy_me
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: BB

Re: w koncu dobry sklep www motoryzacyjny !

Post» 22 Lis 2011, 18:54

Witam, miałem podobny problem i spokojnie mogę polecić sklep na www.otosklep.com.pl mieli wszystko co potrzebowałem a porównując do konkuręcji w Krakowie ceny o kilka oczek tańsze. Polecam
mistakt
Nowicjusz
Nowicjusz

Auto: RENAULT SCENIC 1,9 DTI
Prawo jazdy od: 01 01 1999

Post» 22 Lis 2011, 21:33

Ja w tym roku porownalam oba polecane i jednomyslnie wygral www.OlejeSamochodowe.com.pl !
Niskie ceny, intuicyjne menu, szybko i bez problemu znalazlam olej, filtry, plak'a i plyn do spryskiwaczy do mojego autka! no i szybkie zamawianie... I jak poprzednim razem - szybko tanio i bez problemow czy przykrych niespodzianek! Co wiecej dostalam gratis do paczki!
crazy_me
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: BB

Post» 22 Lis 2011, 23:13

crazy_me napisał(a):Dlugo poszukiwalam na necie sprawnego sklepu www. Przyznam ze łatwo nei bylo... Jak juz ceny fajne, to nagle braki towaru, dlugie oczekiwanie na przesylke itp... Istny koszmar... Przynaje, ze czasu nei mam zbyt wiele aby biegac za filterkami i olejem do swojego samochodu, ale musze o niego dbac wiec jak przychodzi czas wymiany olejów szukam w Internecie..

Rzeczywiście rewelka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale .....koszt przesyłki , koszt wymiany itd....itd..... . Porównywałaś koszt takowej usługi w warsztacie gdzie przy zakupie oleju i filtrów wymiane masz gratis ? Usługa praktycznie od ręki . W każdej większej miejscowości jest taki warsztat.

crazy_me napisał(a):Ja w tym roku porownalam oba polecane i jednomyslnie wygral http://www.OlejeSamochodowe.com.pl !

U nich żarówka H4 Narva kosztuje 7,54 , a w mojej miejscowości, w Edpolu 7,29...................w internecie nie kupie :mrgreen:
bonifacy
Stały forumowicz
Stały forumowicz

Auto: Fabia 1,4 AME + gaz
Prawo jazdy od: 01 01 1981

Post» 23 Lis 2011, 11:52

Witam ponownie, Panowie chyba coś nie dokładnie porównujecie sobie te dwa sklepy np. w tym http://www.OlejeSamochodowe.com.pl castrol edge 5w30 kosztuje 168zł a na www.otosklep.com.pl kosztuje 163zł a na allegro znalazłem u gostka SuperSklep__2008 ma za 145zł a co o żarówek H4 z Narvy u nich kosztują 5,55zł wiem że reklamujecie sobie swój sklep ale jeśli chcecie doradzać osobom na forum to pozmieniajcie sobie ceny lub nie doradzajcie !!! Ja osobiście polecam www.otosklep.com.pl
Pozdrawiam
mistakt
Nowicjusz
Nowicjusz

Post» 23 Lis 2011, 11:56

Witam ponownie, Panowie chyba coś nie dokładnie porównujecie sobie te dwa sklepy np. w tym http://www.OlejeSamochodowe.com.pl castrol edge 5w30 kosztuje 168zł a na http://www.otosklep.com.pl kosztuje 163zł a na allegro znalazłem u gostka SuperSklep__2008 ma za 145zł a co o żarówek H4 z Narvy u nich kosztują 5,55zł wiem że reklamujecie sobie swój sklep ale jeśli chcecie doradzać osobom na forum to pozmieniajcie sobie ceny lub nie doradzajcie !!! Ja osobiście polecam http://www.otosklep.com.pl
Pozdrawiam
mistakt
Nowicjusz
Nowicjusz

Post» 11 Gru 2011, 18:34

mistakt napisał(a):wiem że reklamujecie sobie swój sklep ale jeśli chcecie doradzać osobom na forum
HAHAHA dobrze Tomuś że ty nie reklamujesz swojego pryncypała otosklep i supersklep to jedno i to samo hahahah..... ale ściema jakie tutaj doradzanie reklama i tyle !!!! A tekst ...
mistakt napisał(a):a na allegro znalazłem u gostka SuperSklep__2008 ma za 145zł

żenada !!!! znalazłeś bo tam pracujesz i tyle .... Niestety nierzetelna opinia w wykonaniu pracowników w/w sklepów.

Pozdrawiam :)
PYTHON
Nowicjusz
Nowicjusz

Auto: BMW E46
Prawo jazdy od: 01 01 1975

Serwisy, warsztaty, myjnie, auto komisy