Warsztat blacharsko lakierniczy Warszawa polecam

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Warsztat blacharsko lakierniczy Warszawa polecam

Post» 23 Sie 2011, 12:30

Polecam blacharstwo i lakiernictwo na Targówku, ulica Liwska 2 (przy trasie Toruńskiej). Biuro serwisu znajduje się w budynku serwisowym Mazdy i po stłuczce jaką zaliczyłem Oplem (konkretnie to wjechał we mnie pijany idiota bez prawa jazdy) tam właśnie naprawiałem auto.

Sprawna i solidna naprawa bezgotówkowa, szybko zamówili części i dokładnie wszystko poskładali i polakierowali, także Asterka znów prezentuje się elegancko :) Szczerze mówiąc trochę się obawiałem, bo to była dla mnie pierwsza tego typu naprawa (i oby ostatnia), że będzie widoczny inny kolor albo coś, ale na szczęście nic z tych rzeczy.

Dlatego z czystym sumieniem polecam ten serwis blacharsko lakierniczy i podaje link do ich strony internetowej dla zainteresowanych.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
walkomazda
Aktywny
Aktywny

Miejscowość: Warszawa
Auto: Mazda 3, Opel Astra G

Re: Warsztat blacharsko lakierniczy Warszawa polecam

Post» 17 Gru 2011, 23:53

Faktycznie niniejszy warsztat można uznać, za wzór godny naśladowania pod względem jakości. Naprawiałem tam swoje auto i mało, że tak jak napisał poprzednik kolor jest idealny, to uważam, że należy do tego dodać perfekcyjne spasowanie części. Do tego super miła i uprzejma obsługa. Poleciłem ten warsztat również znajomemu z Katowic, bo ostatnio otworzyli filie w kilkunastu miastach Polski, w tym we wspomnianych Katowicach i jego zdanie jest dokładnie takie jak moje :D
JanuszMalx
Nowicjusz
Nowicjusz