Warsztaty samochodowe w Poznaniu i okolicy

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Warsztaty samochodowe w Poznaniu i okolicy

Post» 07 Cze 2011, 10:04

Witam
Wielokrotnie korzystałem z usług warsztatów samochodowych w Poznaniu i okolicy i jak to bywa każdy specjalizuje się bardziej w jednej czy drugiej marce samochodu więc ideału nie ma. Zapraszam do polecania dobrych waszym zdaniem warsztatów samochodowych w tym regionie.
smok1981
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: Wielkopolska

Re: Warsztaty samochodowe w Poznaniu i okolicy

Post» 09 Cze 2011, 12:44

Warsztat w ZSD na Szamotulskiej. Dlaczego? Jest wyposażony we wszystkie niezbędne narzędzia i interfejsy diagnostyczne. Do tego znajduje się tam stacja kontroli i praktycznie każde auto po naprawie zawieszenia przechodzi "test". Również ustawiana jest tam zbieżność systemem boscha. Dla nieufnych mogę powiedzieć że uczniowie nie "grzebią" w autach klientów. Ceny są przyzwoite i dość szybko auto jest naprawione.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy
Awatar użytkownika
szakal1990
Aktywny
Aktywny

Miejscowość: Wielkopolska

Re: Warsztaty samochodowe w Poznaniu i okolicy

Post» 22 Cze 2011, 18:40

Czy mógłby mi ktoś polecić dobry warsztat w Poznaniu? Mam problem ze swoim Uniakiem, skrzeczy mi lewe koło przy hamowaniu, byłem już u dwóch mechaników, i niestety żaden w zasadzie nie rozwiązał problemu. Jeden wymienił klocki, a inny odpowietrzył układ hamulcowy ale problem występuje nadal. Były to warsztaty polecone przez znajomych, ale żaden nie okazał się zbawicielem dla mojego samochodu. Może Wy znacie jakieś porządne? Najchętniej jakiś z okolic Winograd, Piątkowa. Ale jestem już tak zdesperowany, że pojadę niemal wszędzie żeby tylko to naprawić. Dzięki z góry za odp.
warzywo
Zaawansowany
Zaawansowany

Miejscowość: PZN