Witam ponownie

W tej chwili wróciłem z przed domu, pewnie chętnie zapytacie po co to mówię...

A więc akurat sąsiad - posiadacz dyskoteki 1 wrócił do domu i go złapałem zanim wjechał do garażu

Jest to dyskoteka rocznik 97 przebieg 197 tysięcy wersja 3 drzwiowa zarejestrowany na cięzarowe. Ojciec ma firmę więc z tego co wiem jeśli go odpowiednio zarejestrujemy to będzie -22% vatu przy ubezpieczeniu, czy jakoś tak - dokładnie tematu nie znam, dowiem się od Taty wieczorem

Stan tej dyskoteki hmm... Generalnie jest ok, zanim w niej usiadłem miałem wrażenie że drzwi kierowcy są troszkę opadnięte bo szpara się powiększała lekko u góry drzwi idąc od zawiasów w kierunku przeciwnym. Siadłem sobie na chwilkę, ahh... Na fotkach fotele wyglądają jak taborety, a tu heca! Siedziałem jak król!

Miejsca w aucie mnóstwo. Nie raz i nie dwa patrzyłem przez okno widząc sąsiada leżącego pod autem konserwującego podwozie, myślę że nie ma się co obawiać. W Disco wrażliwa jest podłoga w bagażniku, pytałem jak tam sytuacja się miewa - powiedział że jest zrobiona. Co ciekawe w trakcie rozmowy nagle usłyszałem... "Jak chcesz to Ci go mogę sprzedać"

Jak zaczynałem rozmowę powiedziałem że rozglądam się właśnie za Discovery 1 w okolicach 14-16 tysięcy, może właśnie dlatego powiedział że za około 16 jest mój

myślę że coś spuści, jeśli bym się zdecydował. Pamiętam, że gdy go kupił rok temu miał zamontowany Grill i taką konstrukcję stalową na tylnej klapie, myślę że dorzuci (oczywiście zapasowe koło również, które jest właśnie na tej konstrukcji). Odmontował tą konstrukcję, bo mu drzwi siadły

. Wspomniał że jest parę rzeczy do zrobienia ale on to zrobi zanim mi sprzeda jeśli się zdecyduję. Co myślicie o tym egzemplarzu? Silnik oczywiście 2,5. Co do wyposażenia się dowiem jak go następnym razem złapię. Odpowiadając na Wasze pytania na początku na pewno będzie to turystyka, nie błoto po klamki

Więc jak rzekł kolega Wezyrro będzie to opcja idealna

Czekam na odpowiedzi, dziękuję za dotychczasowe i pozdrawiam

Link do zdjęcia omawianego wozidła
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 5a49ea7b8b