barol91 napisał(a):Forum schodzi na psy powoli a to własnie przez takie osoby które nie widzą świata poza niemcami i japoncami bo według nich reszta samochodów typu Daewoo,Ford,Fiat itd. są tandetne,macie BMW czy inne to sie cieszcie,każdy jezdzi tym na co go stać i według własnego gustu,ja całe życie bede pozytywnie nakręcony na marke Daewoo w szczególności Lanosa bo złego slowa o nim nie powiem,w rodzinie jest od 7lat to do czegoś zobowiązuje,czasy sie zmieniają a nie którzy dalej uznają że o motoryzacji wiedzą wszystko najlepiej co jest dużym błędem,i z dnia na dzień widze że coraz mniej osób zagląda na to forum i tak też jest również ze mną,widze że powoli nie ma to sensu żeby być i wypowiadać sie na tym forum bo są inni "ważniejsi" którzy wiedzą wszystko doskonale i nie dopuszczą do słowa innych a jeśli już to potem
zaczyna sie krytyka.Raz pokazałem mojemu znajomemu mechanikowi to forum to myślałem że sie chłopak popłacze z głupoty nie których osób i nie powiem bo miał chłopak racje a już w swoim życiu przerobił nie jedno auto.
żal.pl i tyle na koniec,bez odbioru!!
barol91 napisał(a):
Nie wiem o co Ci chodziło z tym BMW:/ Sam jeździłem kiedyś Fiatem 126p,Fiatem UNO,Golfem II teraz bardzo często Fiatem Panda i nie mam nic co do tych aut. Daewoo ani starej Skody po prostu nikomu nie polecę, tym bardziej wydaje mi się młodemu chłopakowi

Jednak naprawdę wolałbym Civica albo Colta od takiego UNO , choćby miałoby być nawet 5 lat młodsze

Ja wyrażam tylko i wyłącznie swoją opinie. Nie posiadam klapek na Niemców ani Japońców, np na Pasaty i Audi A4 nie mogę już patrzeć tyle tego jeździ, co nie znaczy ze uważam że są to złe samochody...po zatym nie wyrażam nigdy opinii o aucie z którym nie miałem nigdy do czynienia. Jeżeli Cię uraziłem to uwierz ze nie chciałem i z góry przepraszam

Zazwyczaj piszę tu wszystko z uśmiechem na twarzy a nie żeby dowalić. Pozdrawiam:):):)