Cześć
Zrobiłem prostą apkę na Androida, która liczy koszty związane z tankowaniem oraz serwisowaniem auta/motocykla. Początkowo głównie dla siebie, bo chciałem wiedzieć ile mnie to realnie kosztuje i nie musieć pamiętać co kiedy serwisowałem ale z czasem pomyślałem żeby spróbować nieco ją wypromować. Tak więc gdyby ktoś miał ochotę sprawdzić to serdecznie zapraszam. Konstruktywna krytyka również jak najbardziej mile widziana.
Apka pozwala:
- notować tankowania (liczy z tego
średnie spalanie , ogólny koszt, najgorszy i najlepszy wynik średniego spalania oraz koszt przejechania 100km)
- niektóre z wyżej wymienionych danych prezentuje na wykresach
- ewidencjować serwisy - co, kiedy i za ile było robione
- ustawiać przypomnienia (przegląd, ubezpieczenie lub cokolwiek innego co siebie ktoś wymyśli)
- współdzielić pojazd między kilku użytkowników
Jest tam mini model subskrypcji. Mini, bo funkcje premium są dwie - współdzielenie pojazdu oraz możliwość załączenia zdjęcia do serwisu.
Jeśli użyjecie poniższego linka to na start ograniczenia nie będą obowiązywać. Link daje full dostęp do końca lipca bieżącego roku (oczywiście później można dalej używać bez wspomnianych funkcji).
Będę wdzięczny za wszelkie opinie, wskazówki oraz zgłoszone błędy (tutaj lub bezpośrednio w apce -> "Zgłoś pomysł/problem").
Krótka prezentacja:
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Link do apki (sklep play):
DriveCosts