Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych

Ronczkapinda napisał(a):Kurczę widziałem sporo tych diesli z przebiegami po 300 tyś, opinie w necie też były, że solidne silniki i te 300 tys powinny bez usterek zrobić, to myślałem, że jak kupię z przebiegiem +-200 tyś to jeszcze trochę to pojeździ

rupertpumpkin napisał(a):Co do ceny to swoją kupiłem za 25,5 niecałe 2 lata temu z przedlifta, zrobiłem pedantyczny serwis i jakby mi ktoś dał teraz 25k to bym wziął z pocałowaniem ręki
rupertpumpkin napisał(a):Ale wiesz jak jest, jak zapytasz na grupach za ile ludzie kupują i sprzydają to usłyszysz kwoty od 118-30k.

szybki napisał(a):Zapomniałem o rdzy. Szczególnie progi. U mnie było czysto ale i tak przy sprzedaży "miłośnicy" mieli to w pupie.

rupertpumpkin napisał(a):Ale tak jak wyżej diesel na 1 auto bez sensu

rupertpumpkin napisał(a):Miałem 1.9tdi kilka lat i kilka w rodzinie i nigdy nie rozumiałem fenomenu tego silnika ale reszta auta była super i spalanie też

Baza z danymi technicznymi samochodów marki ALFA ROMEO. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne ALFA ROMEO