Tak na benie jaki i na lpg.Kiedy jest rozgrzana,to potrafi gdy noga jest zdjęta z gazu szarpnąć i zgasnąć na dohamowaniu,na luzie na postoju. Dziś po tym numerze nie dała się uruchomić przez 30 min ani na benie ani awaryjnie na gazie (więc nie pompa paliwowa).Problem raczej elektryczny. Na innym komplecie kabli WN to samo.Czy to cewka? Czy prędzej jakiś czujnik?
Po szczytaniu błędów wyskoczył mi "silniczek krokowy" ...Fakt,ostatnio kupiłem sobie nowy i założyłem.Musiał łyknąć błąd,bo po skasowaniu błędu usterka zniknęła. Dzięki .Pozdro
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Nowoczesne wyposażenie samochodu? Rozwiązania są starsze, niż myślisz Klimatyzacja, poduszki powietrzne, nawigacja czy tempomat - dzisiaj takie rozwiązania to żaden rarytas. Znajdziemy je w wielu samochodach, nawet tanich kompaktach czy miejskich hatchbackach. Chociaż mogłoby się wydawać, że ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.