Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Bo tak jestmaxiu81 napisał(a):Niech mi nikt nie wmawia ze Koreańce czy Japońce są lepsze pod każdym względem od naszych europejskich aut, bo to się chyba mija z celem.
Wygląd to kwestia gustu, jeździć Audi będzie (na lawecie do warsztatu), a jak będzie na lawecie jeździć to chyba praktyczne nie będziemaxiu81 napisał(a):i nie chodzi mi tu o żadne znaczki na maskach tylko o auto które ma mi się podobać, jeździć i być praktyczne.
maxiu81 napisał(a):Niech mi nikt nie wmawia ze Koreańce czy Japońce są lepsze pod każdym względem od naszych europejskich aut, bo to się chyba mija z celem.
maxiu81 napisał(a):Niech mi nikt nie wmawia ze Koreańce czy Japońce są lepsze pod każdym względem od naszych europejskich aut, bo to się chyba mija z celem.
maxiu81 napisał(a):Nie ma auta na świecie które się nie psuje - w każdym się coś psuje.
Myślę że większość zależy od utrzymania pojazdu.Jak dbasz Tak masz.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI