REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
nie twierdzę, że ma akurat brać 1.6 (ja miałem akurat #tenwzmocnionygalakty napisał(a):ak dla niego 1.6 HDI nie jedzie, to taka wolnossąca benzyna to będzie dramat Obroty też będą srogie przy 140 km/h, nie ma co się oszukiwać.
pod warunkiem, że ten 1.9 będzie wyprodukowany w odpowiedniej fazie księżyca i przez majstrów, których rok urodzenia podzielny jest przez 3, 6 i 9Sopelek napisał(a):a jak kolega ciągle chce tego golfa to juz lepiej 1,9 niż 2,0

mike napisał(a):pod warunkiem, że ten 1.9 będzie wyprodukowany w odpowiedniej fazie księżyca i przez majstrów, których rok urodzenia podzielny jest przez 3, 6 i 9

Meneliush napisał(a):Widzę, czym jeżdżą znajomi, także chyba da się w takim budżecie znaleźć coś, co się zaraz nie rozleci.
Meneliush napisał(a):Po prostu jeżeli mam codziennie robić +100km to 5-6/100 diesla a 7-8 benzyny już robi sporą różnicę w kosztach.

Meneliush napisał(a):Auto po remoncie silnika dopiero co sprowadzone z Niemiec zrobione pewnie po kosztach. Co za interes skoro nie wiem, czy puszki nie ma zamiast panewki. Już taką akcję widziałem. Może szukać czegoś innego skoro ten silnik mało chodliwy?