REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych

Trivet napisał(a):szybki ostatnio przejechałem się 70 km do handlarza, któy zapewniał, że auto jest super i ma wszystko czego szukam i jest świeżo sprowadzone, ale on zatrzymuje sobie je dla siebie. Miał dwa więc pojechałem i to super okazało się nie takie super. 5 elementów malowane o czym sprzedający powiedział, że nie wiedział, bo kupuje auta na aukcjach jak ebay i nie sprawdza. Poza tym o dziurze w tapicerce zapomniał i zapomniał również o zardzewiałej klapie.
Trivet napisał(a):5 elementów malowane o czym sprzedający powiedział, że nie wiedział, bo kupuje auta na aukcjach jak ebay i nie sprawdza. Poza tym o dziurze w tapicerce zapomniał i zapomniał również o zardzewiałej klapie. Tłumaczenie, że jedno auto jest z jednego regionu, a drugie z innego i stąd ma rdzę jest logicznie, ale skoro ktoś tak kłamie to dlaczego mu wierzyć?

Nie rozumiem o co Ci chodzi ? Czego to jest wyznacznik bo nie wiem. Coś innego byś się dowiedział od prywatnej osoby ? Oczywiście że nie i jeszcze byłoby gorzej bo malowane 5 elementów byłoby najmniejszym problemem. Ja omijając długo używane auta w Pl tylko minimalizuje zagrożenie związane z trafieniem trupa a nie zakładam że na 100% jest tak czy inaczej.
Mam rozumieć że pytałeś o to czy był malowany ? Co do reszty to tak się kupuje na aukcjach i z ogłoszeń zagranicznych. Są kraje gdzie zwracając uwagę na malowanie auta i nie postawienie flaszki uznane byłoby za brak kultury

Trivet napisał(a):Niemcy nie należą do tego kraju, a on pochodził z niemiec.
Trivet napisał(a):Auta to nie moja mocna strona