BLOS

05 Lut 2008, 23:27

Ostatnio zaciekawił mnie temat Blosa. W sumie całkiem fajna sprawa. Co o tym myślicie?
http://www.fordclubpolska.org/porady.ph ... ne&type=25
Tuningowi diesli - NIE
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

14 Cze 2008, 00:23

przepraszam ze odgrzewam kotleta ale mam blosa u siebie i jesli ktos ma jakies pytania to chetnie podziele sie swoimi spostrzeżeniami.
e30suchy
Nowicjusz

17 Cze 2008, 11:31

Czy się opłaca - a przede wszystkim czy montowałeś go już ty i jaka różnicę odczułeś - mam Astrę 2.0 i od niedawna zamontowałem gaz
maslanka
Nowicjusz

17 Cze 2008, 17:18

kupilem auto z gazem 3 lata temu i sie turlalem na srubce.
rok temu kupilem blosa za 300 i tak lezal. zalozylem go ze 2 miechy temu i mam nie to auto. na benzynie zaknaca calkiem ladnie ale gaz jest nie do poznania. nie ten samochod, silnik bardziej elastyczny lepiej sie wkreca. naprawde olbrzymia roznica. ja wiem czy sie oplaca? jesli chodzi o kaske to nie bo teraz mi pali przecietnie o 1-2l na 100km wiecej tyle ze bardziej ja paluje bo sama sie o to prosi. dla mnie bylo warto..........
jezdze 318is
blosa polecam wszystkim ktorym jak mi nie polaca sie wsadzac sekwencji
e30suchy
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jesień i niespodziewane leśne zwierzęta na drodze
    Teraz, kiedy zmierzch zapada dużo szybciej, a dodatkowo pogoda potrafi być mglista i deszczowa, łatwo można nie zauważyć zwierzęcia wybiegającego na jezdnię. Większość dzików, saren i innych leśnych zwierząt ginie ...