Kao napisał(a):A lex to już w ogóle bo nawet nie ma fanu z v8
Kao to jest tzw.strzelanina wg ustawień na OtoMoto
![Mr. Green :mrgreen:]()
Wumba napisał(a):tym sposobem wracamy do punktu wyjścia, który mówi, że wolnossące v8 nie jest autem którego powinienem szukać
I tym sposobem dochodzimy do tego że nie masz pojęcia o czym piszesz, nie chcesz mieć tego pojęcia i nie masz kasy
A co ciekawe walisz hasła o v8 że nie dla Ciebie a podajesz że Ci odpowiadają albo kible przy których lex jest pełną wigoru rajdówką albo śmiecie w kategorii idź i nie wracają.
A wszystko okraszone budżetem z tyłka wziętym bo mówisz że masz kasę ale jej nie wydasz bo coś sobie wyceniasz
![Zmieszany :?]()
W sumie nie wiadomo co bo dopiero były pomysły b6 2,7 bit i to tanio złożonego
I jeszcze przekaże Ci pewna tajemnicę. Po to rozmawialiśmy o manuału w mb żeby zmienić jego charakter.
Kao pisał o Lexusie a ja o nim nie wspominałem bo tu nie chodzi o złe V8 albo nudne (jak to piszę ręką mi się trzęsie) tylko o to że każde ma inny charakter. Lexus odcina Cię od drogi, swoje waży, ma swoje ustawienia zawiasu, układu kierowniczego itd. To samo tyczy się Jaga więc hasła pt. v8 jest nie dla mnie to puste slogany bo też jest lex isf v8 że skrzynką hydrauliczną ! szybką jak VW DSG OEM szperą i ustawieniami które by Cię z botków wysadziły. Więc to tyle z uogólniania v8.