Po ostatnich opadach deszczu strasznie miałem brudny samochód bo był podstawiony blisko drzewa - w wielu miejscach zabarwione na pomarańczowo. Dwa razy myłem już samochód, w tym aktywną pianą (szczotka) i cały czas zostają takie ślady. Czy macie jakiś sposób na takie plamy?
To woda ścieka bo zdjęcie zrobione zaraz po drugim myciu. Lakier jest w bardzo dobrym stanie - to Nissan w Suvie. Tylko mnie plamy martwią, że nie schodzą po tym jak było auto pod drzewem
Kredyt samochodowy, pożyczka czy leasing? Jak sfinansować zakup auta Jeśli chcesz kupić auto, ale z jakichś względów nie zamierzasz w tym celu wydawać gotówki, możesz skorzystać z kilku dostępnych na rynku produktów finansowych. W poniższym artykule opisujemy i analizujemy ...
Renault na salonie Rétromobile Renault na salonie Rétromobile, obowiązkowym wydarzeniu dla wielbicieli zabytkowych samochodów, odbywającym się w dniach 5-9 lutego 2020 roku na terenach wystawienniczych przy Porte de Versailles (hale 1, 2 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.