Dobry skup aut - Warszawa

17 Paź 2025, 17:06

cześć,

chcę polecić skup aut Warszawa. naprawdę fachowa obsługa super miło i dobre pieniądze do ręki gotówką:
NIP: 8371876529
ul. Jana Bytnara „Rudego” 5/m.15
02-645 Warszawa

Ja korzystałem z Skup Aut Warszawa i mogę spokojnie polecić. Miałem auto po stłuczce, naprawa kompletnie nieopłacalna, więc szukałem kogoś, kto to po prostu kupi i zabierze. Zadzwoniłem, podałem dane auta, przyjechali jeszcze tego samego dnia, obejrzeli, wycenili i wszystko załatwili na miejscu. Płatność od ręki, żadnych kombinacji ani gadania o „drobnych usterkach, które obniżają wartość”.

Podobało mi się, że nie naciągali i nie próbowali negocjować na siłę, jak to bywa w skupach. Całość załatwiona w jeden dzień, bez stresu.
Jeśli ktoś ma stare, uszkodzone albo po prostu niepotrzebne auto – warto zadzwonić i zapytać o wycenę.

telefon: 791 834 716
kierowcaaa12
Obserwowany

17 Paź 2025, 19:22

Na forum motoryzacyjnym nie przejdzie taka reklama. Każdy tu wie, że skupy samochodów to jednoosobowa działalność najczęściej z zawieszonym regonem co w portfelu ma 25% tego, co dane auto rynkowo warte. Skupy tego typu to impreza identyczna jak lombardy.
Od dnia 2025.11.06 13:43 poza forum wszak zbędny tu jestem. Zapytania do mojej osoby w wątkch w których się udzielałem pozostaną bez odpowiedzi.
Gargamel
Początkujący

Zdjęcia: 1

12 Gru 2025, 13:55

No nie zgadzam się z tym ;) Ja sprzedawałam auto w Wawce w infocar.com.pl i wszystko było spoko, cena za mojego grata tez była spoko
Kamila121314
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LC F z napędem na obie osie?
    O tym, że Lexus przygotowuje wyczynową wersję flagowego coupe LC, wiadomo już od półtora roku i w mediach pojawia się coraz więcej danych dotyczących nowego samochodu, a nawet szpiegowskie zdjęcia wykonane podczas ...
    Sezon na rowery, rolki, deskorolki i hulajnogi
    W ciepłych miesiącach roku wzrasta liczba wypadków z udziałem rowerzystów. W zeszłym roku sprawcami aż 1830 z nich byli kierowcy samochodów osobowych. Zapobiec takim zdarzeniom można m.in. poprzez zachowanie ...