tom1993 napisał(a):Chyba mamy zwycięzcę. 224km, rwd i 510NM. Silnik bezawaryjny one robią spokojnie 500tyś ?
Przyjmij zasadę że żadne z proponowanych aut nie będzie się tak dobrze prowadzić jak E90 i żadne z nich nie jest takim kipskie technicznie jak Twój faworyt. Jedyną dieslową opcją rwd jest właśnie Mercedes więc dobrze trafiłeś
Do tego masz tendencje do patrzenia na auto przez silnik ale chyba nie będziesz jeździł silnikiem na palecie ?
Więc odpowiem Ci na Twoje pytanie czy zrobi 500k.km. Tak zrobi
![OK :ok:]()
ale zapytaj za ile kasy to zrobi.
Dla mnie podkreślanie że coś zrobi 500k.km.ma sens jak jesteśmy to wstanie osiągnąć nie podwajając pieniędzy które wydaliśmy na auto.
Obrabiam teraz auto (premium) kolegi (taxi) które osobiście zawiozłem z Belgii miało 100k.km. teraz ma 500k.km. i dojście do tego przebiegu w naprawach całego auta może kosztowało 5k-7k a sam silnik pochłonął około 2k-3k.i wtedy mówię "tak" zrobi pół bani
Ogólnie ten mb jest fajny, trapią go jakieś bzdety elektromechaniczne, silnik jest ok.serwis do tanich nie należy ale trzymany w ryzach serwisowych długo pojeździ. Napęd jest ok.kilka razy trafiłem wyjący dyfer, zawias bez udziwnień.
Korozyjne jest w miarę ok.
Jest to najfajniejsza propozycja z tych co się pojawiały względem Twojej moto zajawki