Dzieki za odp.
Tutaj masz
Rokiko napisał(a):Skoro tak powiedzieli to odsuń go i zobacz czy dalej trzeszczy. przy otwartym dachy zmienia się naprężenia i nie wszystkie uszczelki będą pracowały tak jak przy zamkniętym. Swoją drogą trochę dziwne skoro słyszysz to z dołu ale warto by było przysłuchać się czy faktycznie na górze pojawia się ten dźwięk
Wlasnie tutaj tez prawdopodobnie wporwadzilem Cie w blad bo przy dokladnym nasluchiwaniu wyglada na to, ze dzwiek dobiega jakby z gornej czesci szyby (jakby w miejscu jej zakonczenia), co nadal jest dla mnie dziwne zwazywszy na fakt, ze szyberdach zaczyna sie dobrych kilkadziesiat cm dalej
![Razz :P]()
no ale panowie z ASO stwierdzili, ze tak ten dzwiek sie nosi w proceedach. Pozostaje mi chyba im uwierzyc na slowo.
![Wink ;)]()
Rokiko napisał(a):Być moze juz nie raz mieli takie zgłoszenia i doskonale wiedzą skąd w nowym samochodzie dochodzą takie dźwięki Powiedział chociaż czy są w stanie coś z tym zrobić?
Zaproponowali mi wymiane i konserwacje wszystkich uszczelek, co nie jest objete gwarancja (koszt 430 zl). Powiedzieli, ze po tym trzaski ustana wiec nawet sie nie zastanawialem tylko poprosilem o umowienie terminu (niestety w momencie gdy to zaproponowali zostala juz tylko godzina do zamkniecia - najblizszy termin 5.12.22
![Zdziwiony :o]()
). Jak wiadomo, spokoj bezcenny, takze...;p
Oczywiscie trzymam kciuki, ze to rozwiaze problem bo naprawde mi to siedzi w glowie.
Myslisz, ze wczesniej warto zasiegnac porady w innym autoryzowanym serwisie?
W ogole to dzieki za pomoc! Wisze Ci
![Razz :P]()