Ford Focus Stylizacja

14 Lis 2009, 02:46

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Witam chciałbym stiuningować Focusa. Jednak ten focus jak widac na zdjęciach ma nietypowy kolor ni to srebrny ni zielony. Może macie jakieś pomysły jak go zmienić felgi ma juz zmienione myślę nad zmianą grila i jakieś podświetlenie (neony). I może jakaś naklejke.

[ Dodano: Sob Lis 14, 2009 01:52 ]
Zapomniałem że ma wymienione światła z przodu na Angel eye
6/10/2009- ZDANE PRAWKO !!!
Seerkaza
Nowicjusz

Miejscowość: Białystok

14 Lis 2009, 02:57

Pod przednim zderzakiem wstawic dokladke, i z boku progi. I to wystarczy

[link do oferty na Allegro wygasł]
RNI
Aktywny

Zdjęcia: 3
Miejscowość: RNI

14 Lis 2009, 03:05

A jak myślisz naklejki jakieś dawać czy nie ?? I pytanko jak dobrać kolor bo może byc ciężko dopasować nr spraju by pasował do auta
Seerkaza
Nowicjusz

15 Lis 2009, 18:18

Świetny kolor. Bardzo mi się podoba. Naklejek absolutnie żadnych nie dawaj, przedni grill możesz wymienić na taki bez znaczka forda + tak jak wcześniej kolega pisał dokładka i progi. Wymiana przednich i tylnych lamp + zamaskowanie lamp na przednim zderzaku bo strasznie biją po oczach tym pomarańczowym + wymiana kierunkowskazów bocznych na białe. Ewentualnie możesz jeszcze boczne listwy usunąć.
Lorden
Początkujący

Miejscowość: Myślachowice

15 Lis 2009, 22:00

Przednie są już wymienione jak pisałem. Naklejek nie będę żadnych dawał. Myślałem dać neony pomimo że wiem że są nielegalne ale chyba tylko podczas jazdy. Wiec w razie co mogę wyłączyć i luzik
Seerkaza
Nowicjusz

15 Lis 2009, 22:06

Nie mozna miec innego oswietlenia niz to seryjne...za to dowod stracisz chyba ze bedziesz mial specilany wylacznik jak zobaczysz policje to to wylaczysz. Ale chyba tylko wtedy kiedy będziesz jechał po drodze publicznej...
Jeżeli chiałbyś dowiedzieć się wiecej to pisz !!
Tuning001
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Klasyki Audi na Goodwood Festival of Speed
    Na linii startowej tegorocznego Goodwood Festival of Speed, który w dniach od 4 do 7 lipca odbędzie się w południowej Anglii, Audi Tradition wystawi trzy historyczne samochody. Do angielskiej Mekki miłośników ...