Honda Accord 7 2006 2.0 155 km

09 Paź 2025, 11:29

Witam. Upatrzyłem sobie taki o to samochód. Na co uważać przy takim samochodzie. Czy taki Accord to dobry samochód na pierwszą brykę ?
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/h ... HFM4U.html
Lukas10
Nowicjusz

17 Paź 2025, 23:18

Na pierwszą brykę to Fiat z dużą ilością miejsca pod maską. Na nim nauczysz się podstaw mechaniki a jeśli się jej nie nauczysz to w przyszłości będziesz robić tylko na michę ryżu, czynsz i taką Hondę z VVTi. Nie pakuj się w takie wynalazki jeśli nie ogarniasz podstaw serwisowania swojego auta. Mechaniki Janusze wyjmą z Ciebie trzy takie Hondy.
Takie auto to nie jest pieszczony przez mohera Fiat tylko zakatowana zachciejka jakiegoś innego młodzieńca, taka jakby ruda na raz :mrgreen:
Z ręką na sercu odradzam.
Od dnia 2025.11.06 13:43 poza forum wszak zbędny tu jestem. Zapytania do mojej osoby w wątkch w których się udzielałem pozostaną bez odpowiedzi.
Gargamel
Początkujący

Zdjęcia: 1

20 Paź 2025, 18:11

Przy Accordzie na korozję i żeby go szybciej nie ukradli niż go kupisz :twisted:
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

20 Paź 2025, 19:17

To kradną tak brzydkie wozy?
Od dnia 2025.11.06 13:43 poza forum wszak zbędny tu jestem. Zapytania do mojej osoby w wątkch w których się udzielałem pozostaną bez odpowiedzi.
Gargamel
Początkujący

Zdjęcia: 1

20 Paź 2025, 20:17

Tych właśnie dlatego nie kradną. Kradną tylko ładne. :shock:
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Century 1967 rok
    Pierwsza Toyota Century miała za zadanie zdobyć japoński rynek aut luksusowych. Auto powstało w setną rocznicę urodzin Sakichi Toyody, założyciela Toyota Industries, i temu zawdzięcza swoją nazwę. Samochód jest flagowym ...