WItajcie. Przedstawiam wam projekt nowego Hyundai'a i20 w wersji race. Praca zrobiona na konkurs autemo, mam nadzieję że uda się zdobyć trochę punktów Mam nadzieję że wam się spodoba.
Jak dla mnie fajny wygląd i pomysł. Jedyne co mi się w oczy rzuciło to wrażenie naklejek na zderzaku tej czarnej i dunlop że są płaskie, a powinny chyba uciekać lekko z zaokrągleniem zderzaka.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Czy systemy wspomagania poprawiają bezpieczeństwo na drogach? Wraz z postępem technologicznym rozwija się branża motoryzacyjna. Zaawansowane systemy bezpieczeństwa przekształcają tradycyjny pojazd w inteligentną maszynę – zdolną do komunikacji, analizy, reakcji, a nawet samodzielnego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.