franccc napisał(a):Ale nie rozumiesz jednej, podstawowej rzeczy - koszt utrzymania auta i napraw nie spada wraz ze spadkiem jego wartości.
Ty też nie rozumiesz jednej rzeczy - koszty utrzymania przy moich przebiegach nie mają dla mnie znaczenia. Rozumiem patrzeć na to jak ktoś robi po 20 tys. km rocznie ale nie gdy ktoś robi 3. No ludzie, przecież jak coś się zepsuje to oddam furę do mechanika, skasuje ile ma skasować i świat się nie zawali.
Proszę nie zaglądajcie mi do portfela, to że chcę kupić auto za 15 tysięcy nie znaczy że nie stać mnie na utrzymanie, po prostu droższego/lepszego/nowszego auta nie potrzebuję i tyle, a x type wizualnie bardzo mi się podoba
Swego czasu gdy miałem większą zajawkę na auta to miałem między innymi s4 b5 z 2.7 biturbo, a3 z r32 i dsg i e39 z v8, nie wylądowałem pod mostem i jakoś jeszcze mam gdzie mieszkać
Ja tylko zapytałem czy któreś z podlinkowanych aut jest warte rozważenia, bo widziałem w innych postach, że potraficie dopatrzeć się rzeczy, których przeciętny człowiek nie zauważy, a do każdego z tych aut mam daleko i chciałem wybrać na zasadzie eliminacji