REKLAMA
sip napisał(a):hej ma ktoś moze kod do radia w focusie 6000,model m549042 z góry bardzo dziękuje bo juz mi odlicza czas:)
Proszę bardzo
8560
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
sip napisał(a):hej ma ktoś moze kod do radia w focusie 6000,model m549042 z góry bardzo dziękuje bo juz mi odlicza czas:)
misja79 napisał(a):Witam!
Jak wszyscy w tym watku potrzebuje kodu do radia w mondeo...
Model to 600CD a num seryjny M732345
Sprawa dosc pilna bo za kilka dni wracam do domu 1500km a bez redia to wiadomo..(
Prosze o pomoc i z gory dziekuje)
Pozdrawiam
andikora napisał(a):Mam problem kodem do radia w mondku nr seryjny tego radia to M059203 model 6000NE Prosze o pomoc w odblokowaniu radyjka Dzieki
Michał napisał(a):misja79 napisał(a):Witam!
Jak wszyscy w tym watku potrzebuje kodu do radia w mondeo...
Model to 600CD a num seryjny M732345
Sprawa dosc pilna bo za kilka dni wracam do domu 1500km a bez redia to wiadomo..(
Prosze o pomoc i z gory dziekuje)
Pozdrawiam
Proszę bardzo
9763
maly77 napisał(a):Witam !
Ostatnio wymienilem aku w swoim aucie i radio teraz chce kod
Moze ktos temu zaradzic? Bede bardzo wdzieczny, z gory wielkie dzieki!!!!!!!!!
Radyjko forda 6000cd M003817
A i jak zatwierdzic pozniej kod?
liluniek napisał(a):Witam. Kilka dni temu odkupiłem z firmy, Forda Focusa z radiem Traffic 4000. 4-channel.Serial:M-121522. Part-97FP-18K876-GA.Powiedziano mi, że na radiu jest zapisany kod.Znalazłem taki czterocyfrowy kod, ale po wpisaniu wyświetlił się napis Locked 11. Przed wpisaniem tego kodu pisało Locked 10.Podejrzewam, że któryś z pracowników mógł coś zmienić.Nikt z firmy nie jest mi w tym momencie pomóc.Więc jeżeli by się udało wygenerować kod do tego radia ,to będę bardzo wdzięczny.Serdeczne pozdrowienia.