REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych

NowyKierowca napisał(a):Jaki kupić używany pierwszy samochód - budżet 10-15 tyś.
NowyKierowca napisał(a):Czy sprowadzenie samochodu z Niemczech ma sens przy tej kwocie? Czy to prawda, że „niemieckie lepsze?”
NowyKierowca napisał(a):Myślałem nad golfem 5 tylko się naczytałem, że jest problematyczny i nie wiem co dalej.

Sopelek napisał(a):Ogólnie za 15k to ładne Bravo można poszukać z 1,4 tjet

dla ciebie na pewno, bo nie ponosisz odpowiedzialności finansowej takich wyborówSopelek napisał(a):bardziej opłaca sie 1,8T

mike napisał(a):dla ciebie na pewno, bo nie ponosisz odpowiedzialności finansowej takich wyborów

zacznijmy od tego, że kupno 1.8t na pierwsze auto dla kogoś, kto nie zna się na motoryzacji (to widać po pierwszym poście autora), to strzał w... głowęSopelek napisał(a):Myślę, że dla każdego kto szanuje swoją kasę, bo wydawać 15k na starą budę, gdzie wartość takiego auta to max 4-5 tys to raczej słabo ekonomicznie.
piękny fikołekSopelek napisał(a):Poza tym to było odniesienie do propozycji Galakty 1,8 20V

NowyKierowca napisał(a):Czyli co nie ma sensu kupować takiej starej budy za 15K?