REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych

kajetans napisał(a):Nie oczekuję, że ma być taniej jak Toyota, bardziej 'znośne' koszty części. Jest sens szukać czegoś z niemieckiej motoryzacji?

kajetans napisał(a):Nie oczekuję, że ma być taniej jak Toyota. Wysokie koszty utrzymania to dla mnie np. Subaru WRX STI czy cokolwiek z większej pojemności z stajni Audi/BMW
kajetans napisał(a):Nie oczekuję, że ma być taniej jak Toyota, bardziej 'znośne' koszty części. Jest sens szukać czegoś z niemieckiej motoryzacji?

szybki napisał(a):Z V8 nie ma dużego wyboru.
Jak trochę zwiększył by się budżet to można myśleć o Lexus isf ewentualnie polować na is MK2 350 fl.
Jak Europa to masz swobodny budżet na fajnego w209/211 z m113 nawet AMG. Tylko tu już koszty mogą wzrosnąć i to sporo.
Hamal napisał(a):Posiadam Superba III 2,0 220 koni w automacie i jest super autem, wygodnym (ale może tutaj akurat nie ma to znaczenia), mega dynamicznym, silnik i skrzynia robią robotę.
Także do rozpatrzenia, chociaż nie wiem czy taki wielki kolos jest Ci potrzebny.
Generalnie przy tym silniku opcja 1 - soft to jest 300 koni
franccc napisał(a):Od jakiegoś czasu mam firmowe a5 f5 coupe, w sumie mam 186 i miejsca mi nie brakuje (choć tylna kanapa to raczej tylko dla sześciolatków), za tę stówę kupisz coś z małym przebiegiem więc rozsypać się jeszcze nie powinno a będziesz miał 2.0tfsi/252, automat itd