Jakie kupić, sklep z OBRAZKAMI

10 Sty 2026, 03:45

Witam, lekko humorystycznie ale z frustracja. Koleś chyba zarobił już trochę, gdybym miał kasę bym mógł wysłać na to co mnie zainteresowało. Ch* że to 1000 zł więc bym nie stracił. Ale idę dalej, Porsche Cayen 2006 w cenie fotela :D

https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/2MxaQe/?page=3

Chciałem się spytać co was rozbroiło, komisy mają okazję ale aż takie? To co mnie zastanawia to te zdjęcia jak z generatora, koła w jednym miejscu
PowerKrolik
Nowicjusz

10 Sty 2026, 22:12

To chyba jakieś lipne konto które zostało niedawno założone.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

11 Sty 2026, 04:21

Tak wygląda ale spójrz że tanio oferuje, jeszcze chciałby zaliczkę. Ja nie wiem czy chciałbym tak tanio coś kupić choć nie należę do majetnych, ale bogaty to musi byc posiadacz 300 samochodów
PowerKrolik
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SsangYong Rexton G4 - nowa odsłona
    Jest to prawdziwy samochód terenowy gdyż zachowano konstrukcję opartą na ramie (Quad frame), co w dobie samonośnych nadwozi w klasie SUV jest rzadkością. W stosunku do poprzedniego modelu nadwozie jest dłuższe (4850 ...
    Strefy "Tempo 30 km/h" - czy to tak naprawdę działa?
    Rośnie popularność stref "Tempo 30" w miastach zarówno na świecie, jak i w Polsce, bo statystyki pokazują ich dużą efektywność. Miasta odnotowują spadki liczby wypadków od 10 do ponad 40%. Strefy te coraz częściej ...