Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Samochodem w góry na narty W górach jeszcze zima więc wiele osób wybiera się w tym czasie w góry, by pojeździć na nartach czy snowboardzie. Kierowcy powinni jednak odpowiednio przygotować się do takiej podróży, aby w bezpieczny ...
Siemanko wszystkim jestem tutaj nowy i mam nadzieje ze pomożecie mi z problemami mojego samochodu i pomożecie doradzić jak polepszyć jego wygląd wizualny )
Witam;Jestem Nowy na tym forum trochę mechanikuję w swojej a4 1.9 tdi oczywiście problemy mnie nie omijają liczę na wymianę doświadczeń i rad . Najpoważniejszą naprawę jaką zrobiłem w swojej a4 to wymieniłem pasek rozrządu o wymianie łożysk i piszczeli niewspomne
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.