Jeżeli jesteś nowy przywitaj się TUTAJ

11 Cze 2026, 20:18

Cześć Wszystkim forumowiczom! :) Nazywam się Piotr i jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Clio Techno Eco-G 100.
dermar23
Obserwowany

16 Cze 2026, 04:19

Witam wszystkich :)
Lesniak007
Obserwowany

18 Cze 2026, 13:33

Dzień dobry, witam wszystkich i jako nowicjusz mam nadzieję wiele zyskać odwiedzając te forum. Jeśli uda mi się pomóc komuś to będę wielce usatysfakcjonowany.
sbyh
Obserwowany

20 Cze 2026, 21:22

Jako że los doświadczył mnie w dniu urodzin ,zarejestrowałem się tu na tym forum . Pragnę się przywitać , i mam, nadzieję znajdę tu pomoc w problemach !
egonemeryt
Nowicjusz

04 Lip 2026, 22:16

świerzak darz bór :shock:
kokotech
Obserwowany

06 Lip 2026, 07:58

Witam wszystkich serdecznie,nazywam się Karolina.Jestem w trakcie poszukiwań nowego auta i mam nadzieję ,że znajdę tu ludzi którzy podpowiedzą coś w tym temacie ☺️Pozdrawiam
K@ro
Karolka85
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi powraca do Big Game
    Audi kontynuuje swą kilkunastoletnią obecność na najważniejszej nocy w rozgrywkach futbolu amerykańskiego, czyli na Big Game. Przedstawi podczas niej 60-sekundową reklamę pt. „Let It Go” z udziałem aktorki Maisie ...
    Opony całoroczne – jakie mają wady i zalety?
    Opony całoroczne – do wszystkiego, czyli do niczego? Czy może jednak istnieją uniwersalne opony, na każde warunki drogowe? Kiedy decydujemy się na zakup nowego kompletu opon mamy dwie dostępne opcje – opony dedykowane ...

07 Lip 2026, 09:36

Witam wszystkich :D
Miro1706
Obserwowany

Ostrzeżenia: 1